İMAM HATİPLİ GENÇLERDEN “GENÇLİĞE DEĞER” RÖPORTAJ

İMAM HATİPLİ GENÇLERDEN “GENÇLİĞE DEĞER” RÖPORTAJ
Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Gazi Süleyman Paşa Camii’ni ziyaret ederek İmam Hatip Alim Yılmaz ile bir röportaj gerçekleştirdiler.
Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin sorularını cevaplayan Yılmaz, öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet etti.
Şarköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin; İmam Hatipliğin zorlukları, güzel yanları, halkla olan ilişkiler vb. sorularına cevap veren İmam Hatip Alim Yılmaz ayrıca mihrap, minber, kürsü ve cami müştemilatı hakkında gençlere bilgiler verdi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen röportajın sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirilirken, Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen tarafından öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Gençliğe Değer” projesi kapsamında bilgiler verildikten sonra öğrencilere Diyanet Takvimi hediye edildi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.