Havada UFO’lar, suda USO’lar keşif yapıyor! Dünya uzaylıların kuşatmasında

Havada UFO’lar, suda USO’lar keşif yapıyor! Dünya uzaylıların kuşatmasında
Dünyanın uzaylılar tarafından izlendiğini ileri süren komplo teorisyenleri, düşen UFO’ların bunun en büyük kanıtı olduğunu ileri sürdü. UFO’ların havada, USO’ların ise suda gittiği belirtilirken, “Dalga bile çıkartmadan hız yapabiliyorlar. Buzulu bile eritip, yoluna direk devam edebiliyor” iddiası panik yaşattı.

UFO’lar bir şekilde gündemdeki yerini korurken, komplo teorisyenleri USO’lara dikkat çekti. USO (Unidentified Submerged Object), tanımlanamayan batık cisimler veya bazıları tarafından tanımlanamayan yüzen cisimler olarak adlandırılıyor.

Söylenenlere göre USO’lar su altında veya üstünde dalga yapmadan, yüksek hızlarda gidebiliyor. Kimilerine göre USO’lar UFO’ların kendisi, kimine göreyse aslında UFO’lara ait bir modül. Hatta bazıları ise konuyu daha ileri götürerek, Atlantis’e ait teknolojik araçlar olduğunu bile söylüyor. USO’larla ilgili ortalıkta dolanan birçok rivayet var.

DENİZALTINDAN 5 KAT HIZLI

Söz konusu olaylardan bir tanesi Sovyetler Birliği dağılmadan önce yaşanmış. Bir Sovyet denizaltısı, rutin bir görevdeyken altı tane çok hızlı cismin su altında hareket ettiğini tespit etmiş. Söylenenlere göre bu cisimler 230 knot hıza sahip. Eğer bir karşılaştırma yapmak gerekirse, Sovyetlere ait olan K-222 hızlı bir denizaltıydı ve en fazla 44 knot ile gidiyordu. Bu cisimler hızlıca gözden kaybolmuşlar. Benzer bir olayın ise Bermuda Şeytan Üçgeni içinde yaşandığı da ileri sürülür.

Rusya’da bulunan Baykal Gölü’nde de ilginç bir olaydan söz ediliyor. Yedi askeri dalgıcın göle girdiği ve bilinmeyen ışıklı bir cisim gördüğü iddia ediliyor. Güya üç asker ölürken, diğer dördü ise yaralı olarak kurtulmuş.

2014’te çok ilginç bir olay yaşanmıştı. Baltık Denizi’nde su altında oluşan tanımlanamayan bir aktivite İsveç Deniz Kuvvetlerini harekete geçirmişti. Söz konusu aktivitenin yüksek teknolojili bir denizaltıya ait olduğu öne sürülmüştü, tabii ki teorisyenler konuyu USO’lara ve uzaylılara bağladı. Bir süre aktivitenin USO olup olmadığı tartışıldı.

BUZU BİLE ERİTEBİLİYOR

USO’ların buzun bariyer gibi olduğu yerlerde, delikler açtığı iddia ediliyor. Bu cisimler, buzu eritip, hızını hiç kesmeden yoluna devam edebiliyor ki, iddialara göre kutuplarda araştırma yapan bazı kişiler, buzun içinden dışarı çıkan birkaç USO’ya denk gelmiş.

UFO DÜŞTÜ

Kanada’nın güneydoğu kıyısında bulunan balıkçı kasabası Shag Harbour’da 4 Ekim 1967’de oldukça konuşulan bir olay yaşandı. Görgü tanıklarının söylediklerine göre Shag Limanı yakınlarında suya bir UFO girdi. Uzay aracının 45 derecelik açıyla suya daldığı ve üstünde sarı ışıkların yanıp söndüğü belirtildi.

Çok sayıda tanık en başta ıslık sesi duyduklarını ve daha sonra patlama gerçekleştiğini ifade etti. Kasabada yaşayanlardan Laurie Wickens ve dört arkadaşı, üç numaralı karayolu üzerinden Shag Limanı’na geçmek isterlerken, UFO’la karşılaştı.

Wickens yetkilileri arayıp, küçük bir uçağın düştüğünü söyledi. Ayrıca diğer tanıklardan da yetkililere telefon gelince olay yerine müdahale ekibi gitti. Bazı balıkçılar tekneleriyle yaralı olup olmadığını kontrol etmek için olay yerine baktı, fakat birçok insan oldukça geniş bir köpükle karşılaştı. Ayrıca köpük içinden sarı ve beyaz ışıklar geliyormuş.

Kazadan sonra askeri dalgıçlar olay yerinde araştırma yaptı, ancak herhangi bir şey bulamadı. En azından yapılan açıklama bu şekilde. Gerçi yerel bir balıkçı ise su içinden alüminyuma benzer bazı metal parçalarının çıkartıldığını öne sürdü.

Bazı tanıklar da askeri gemilerin bir hafta boyunca limana demir attığını ve nesneyi aradığını belirtiyor. Aradan geçen zamandan sonra olayın üstü kapatıldı. Bazı kişiler UFO’nun düşmediğini ve gizli askeri bir silah olduğu iddiasında bulundu.

Ancak ilginç bir durum daha var, bazı tanıklar olaydan birkaç ay sonra suyun içinde sarı ve beyaz ışıkların yeniden belirdiğini ve sonra UFO’nun hızlıca gökyüzüne yükseldiğini iddia ediyor. Komplo teorisyenleri bu olayın USO vakası olduğunu söylüyor.

UZAYLI TEKNOLOJİSİNDEN YARARLANDILAR

Sosyal medyada üçgen şeklindeki uzay gemisi tartışmaları sürüyor. Bu tartışmalar da Third Phase of the Moon isimli YouTube kanalının paylaştığı bir video ile başladı.

Daily Express sitesinin haberine göre Google Earth’te iki tane uzay gemisi tespit edildi. Bu gemiler New Mexico çölündeki 900 metrelik devasa bir çemberin ortasında görüldü.

İşin ilginç kısmı uzay gemilerinin bulunduğu alan Holloman Hava Üssü’ne oldukça yakın. İşte zaten çılgın iddialar da bu noktada devreye giriyor.

Holloman Hava Üssü, UFO olaylarının merkezinde olan bir isim ve 1974 tarihli bir uzaylı belgeseline de konu olmuştu.

Komplo teorisyenleri, hava üssündeki uzmanların uzaylı teknolojisini bir şekilde ele geçirdiğini ve bu teknolojiden yararlanarak da uzay gemileri geliştirdiğini ileri sürüyor.

Kimileri hava üssündeki kişilerin uzaylılarla temasa geçerek bu teknolojiyi aldığını, kimileri de düşmüş bir UFO’dan yararlandıklarını düşünüyor.

Videoyu yayınlayan Third Phase of the Moon kanalı, “Bu koordinatları ilk kez arattığımda, Google Earth’te göremedim. Bu yüzden birkaç farklı yol denemek zorunda kaldım” açıklamasını yaptı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, üçgenlerin uzay gemisi olduğunu söylerken, kimileri ise yüksek hızda gidebilen özel uçaklar olduğu iddiasında bulundu.

Ama mantıklı bir açıklama da geldi, bir kullanıcı attığı mesajda, “Çölden bahsediyoruz. Burası oldukça sıcak. Sizin UFO dediğiniz şeyler ise sıcaktan ve güneşten korunmak için kurulmuş tentelerden başka bir şey değil!” diye belirtti. Bu yorum oldukça beğeni aldı.

KORKUNÇ İDDİA

Sabah’ın haberine göre, TR-3B sınıfındaki UFO’larla ilgili haberler ilk olarak ABD ve İngiltere’den geldi. Üçgen geminin Amerikan Hava Kuvvetleri’nin Aurora uçak gelişim programıyla da ilgili olabileceğine dair birçok söylenti var.

Raporlananlara göre bu sınıftaki UFO’lar düşük irtifalarda havada durabilen, yavaş seyreden, büyük, sessiz üçgen objeler olarak tanımlanıyor. Her bir köşesinde titreşimli üç ışığın olduğu belirtiliyor.
Amerika dışında Rusya’da da UFO’larla ilgili ilginç olaylar var. Beforeitsnews sitesi Rusya’da yaşanan UFO ve uzaylılarla ilgili bazı olayları bir araya getirip yayınladı.

Belirtilenlere göre Ruslarla, gri renkli uzaylılar arasındaki ilk temas 1942 yılında gerçekleşti. Rus belgelerine göre bir anlaşma yapılmış.

Anlaşmanın 23/04 maddesi altında toplantıların gizlilik içinde yürütüldüğü, sınırlı sayıda özel ziyaretçi, önemli gizli ajanların ve yüksek rütbeli askerlerin toplantılara katılabileceği belirtilmiş.

SVERDLOVSKY UFO OLAYI

Rusya’da en çok konuşulan olaylardan biri ise 1969 yılında Sverdlovsky şehrine düşen UFO. Aslında UFO’nun düştüğü iddia ediliyor.
UFO’nun hava kuvvetleri tarafından vurulmuş olduğu da söyleniyor. Sverdlovsky olayında kurtarma ekibi kaza alanına gelerek, UFO’nun içinden ölü uzaylıyı çıkardı. Enkaz kalıntılarıyla birlite analiz edildi ve ölü uzaylıyla birlikte güvenli bir yere götürüldü.

Sverdlovsky vakası, ünlü oyuncu Roger Moore tarafından sunulan ve TNT’de yayınlanan “KGB’nin Gizli UFO Dosyaları” isimli programında ele alındı. Olayı desteklemek için otopsi videosu ve fotoğraflar gösterilmiştir.

Pravda.ru sitesine göre KGB tarafından, Sovyetler Birliği dışında olan mistik ve açıklanamayan fenomenler ve ilgili tüm bilgileri toplamak, izlemek için kurulmuş özel bir birim kurulmuş.

Bu iddialar ve Sverdlovsky vakası bir süre önce bir dergide de ele alındı. Dergi makalesinde ve TNT tarafından yayınlananlara göre uzaylının insansı bir vücuda sahip olduğu belirtiliyor. Otopsiye ait olduğu iddia edilen bir videoda da bu gözüküyor.

Semashko Tıp Enstitüsü Anatomi Bölümü’nde uzaylının vücudu incelenmiş. TNT yetkililerine göre gizli belgeler ve videolar kasıtlı olarak medyaya sızdırıldı.
Otopsi raporuna göre yapılan incelemeler sonucu uzaylının kesin ölüm nedeni bulunamadı.

PROHLANDNYI UFO OLAYI

About.com’da Billy Booth’a göre 10 Ağustos 1989’daki Prohlandnyi kenti yakınlarında bir UFO düştü. İddiaya göre UFO vurularak düşürüldü.
Uçan cisimle temasa geçilmesine rağmen cevap alınamamış ve bir adet MIG-25 havalanarak saldırıya geçmiş. UFO’nun düştüğü bölgeye M1-8 helikopteri ulaşmış ve bölge askeri personel hariç herkese kapatılmış.

Belirtilenler içinde UFO’nun 20 metre uzunluğunda ve 10 metre boyunda puro şeklinde olduğu geçiyor. UFO’daki küçük bir miktar radyasyonun inceleme ekibini etkilediği ileri sürülüyor.

UFO’nun helikopter yardımıyla Mozdok Hava Üssü’ne taşındığı ve nükleer silah teknolojisinde yararlanmak üzere saklandığı iddialar arasında. UFO’nun içinden üç tane uzaylı çıkarıldığı, bunlardan iki tanesinin ölü bir tanesinin ise kaza sonrası halen hayatta olduğu aktarılanlarda geçiyor.

Doktorlar yaşayan uzaylıyı canlı tutmak için elinden geleni yapmış, ama başarılı olamamış. Uzaylıların gri elbise giydiği, mavi-yeşil renginde sürüngen dokusu bir cilde sahip olduğu paylaşılan bilgiler arasında.
Bu hikaye ise Anton Anfalov, Lenura Azizova ve Alexander Mosolov adında üç araştırmacı tarafından ortaya çıkarıldı. Ancak hikayelerini destekleyecek herhangi bir belge bulunamadı.

ZAOSTRAVKA UFO OLAYI

Nicap tarafından bildirilen olay bir hayli ilgi çekici. Aktarılanlara göre Perm, Zaostravka’nın kuzeyinde tanıklar havada disk şeklinde birkaç tane uçan cisim gördü.
Tanıkların belirttiğine göre uçan cisimler, altın renkli başka bir cisimle savaşıyordu veya it dalaşına benzer bir şey yapıyordu.

Birkaç patlamadan sonra elektrikler gitti ve altın renki cisim bataklığın içine düştü. Askeri personel kısa bir zaman içinde bölgeye geldi ve bölgeyi kontrol altına altına aldı. Hatta bölge yakınında yaşayan bazı aileler evlerinden tahliye edildi.

Düşen cismin mantar tasarımında yeşilimsi altın kubbeli, mat siyah renkli yuvarlak şekilli oldu olduğu belirtiliyor. Askerlerin UFO’yu daha sonrasında nereye götürdüğü ve neler olduğu ise bilinmiyor.
Secureteam10 isimli Youtube kanalı tarafından ilginç bir video yayınlandı. Kanal, Antarktika’nın yaklaşık 4150 km uzağında, Güney Georgia Falkland Adaları’nın yaklaşık 1300 km doğu-güneydoğusunda bulunan Güney Georgia ve Güney Sandwich Adaları’na UFO düştüğünü iddia etti.

Videoda olayı anlatan Tyler Glockner, Google’ın uydu görüntülerinden yola çıkarak, düşen UFO’nun büyük, puro şeklinde olduğunu ileri sürdü. Uzay gemisinin çarpmasıyla birlikte geride uzun yol gibi iz bırakdığını belirtti.
Glockner, dağın dışında enkaz izleri olduğunu, dağdan yuvarlanan bir buz parçasının yuvarlanarak böyle bir iz bırakamayacağını da vurguladı.

Tyler Glockner’a göre düşen UFO, 63 metre uzunluğunda.

SecureTeam ekibi uzaylı ve UFO’larla ilgili gerçek bir kaynak olduğunu iddia ederken, devreye ise The Landslide Blog’unda yazan jeolog Dave Petley devreye girdi.

Dave Petley, Google Earth’te uydu görüntülerinde bulunan nesnenin bir uzay gemisi olmadığını ve dağdan kopan bir kaya olduğunu söyledi. Söz konusu görüntünün ise heyelan yatağının berrak varlığı olduğunu açıklamasına ekledi.

Google Haritalar’a 54°39’44.62″S 36°11’42.47″W kordinatlarını girip, uydu görüntülerini seçerseniz sözde UFO’yu görebilirsiniz.

ÇİN’E DÜŞEN UFO’LAR

Çin’in kuzeydoğusundaki Heilongjiang Eyaleti’nde gökten yere üç belirsiz nesnenin düştüğü bildirildi.
China Daily gazetesinin verdiği habere göre Yian bölgesi yönetimi, yerel saatle Sabah 6.00’da köylülerin şiddetli gürültü duyduğunu, ardından da büyük bir ateş topunun Menchang köyündeki bir bahçeye düştüğünü gördüğünü doğruladı.
Nesnenin, üstü belirsiz bir zarla kaplı tırtıllı bir metal küre olduğu ifade edildi.
İki benzer nesnenin de komşu bölge Baiquan’e düştüğü belirtildi.
Çin’in Merkez Televizyonu, nesnelerden birinin 70 santimetre çapında ve 40 kilogram ağırlığında olduğunu açıkladı

Garp nesnelerin düştüğü her iki yer güvenlik kordonu altına alındı. Nesnelerin UFO’dan kopan parçalar olduğu iddia edildi.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.