Hack Dünyası – Türk Hacker Joker Microsoftu Hackledi

Hack Dünyası – Türk Hacker Joker Microsoftu Hackledi

Türk Hacker JOKER Microsoft’u bile hackledi. Üstelik de siteye Türkçe bir mesaj bıraktılar. Olay Microsoft’ta şok etkisi yarattı!

Microsoft’un resmi web sitesi, bir grup Türk hacker tarafından çökertildi. Sitenin ana sayfasına bayram mesajı bırakıldı.

Shiftdelete.net’in haberine göre Joker, Microsoft’un İrlanda ofisine ait resmi web sitesini hack’ledi. Microsoft.ie adresini, sunucunun güvenlik açığından faydalanarak hack eden Joker’in Türk olması ve siteye Türkçe mesaj bırakması da şaşkınlık yarattı.

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN MESAJI

Diğer işletim sistemlerine göre daha güvenli olan Windows Server 2008’in neden bu sunucuda kullanılmadığı ve siteye bırakılan “Bayramınız mübarek olsun” mesajı, yabancı basında geniş yer bulmuş durumda. ayrıca jokerimt@hotmail.com mail adresinden kendisine ulaşlırsa güvenlik açıklarını kapatabileceğini ekledi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.