Günlerdir konuşuluyordu! İşte Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü

Günlerdir konuşuluyordu! İşte Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü
Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ile her konuda anlaştı. Fenerbahçe, Erol Bulut’a gelirken yanında iki antrenör getirme şartı koştu. Bulut, 8 Ağustos tarihinde test sonuçlarının ardından Topuk Yaylası’nda 1. Etap kamp çalışmaları başlayacak.

Fenerbahçe’de teknik direktör belirsizliği sona erdi. Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile anlaşma sağladı.

TRT Spor’un haberine göre Fenerbahçe ile Erol Bulut görüştü.

Görüşmede Erol Bulut’a kendi teknik ekibinden maksimum iki kişi getirebileceği belirtildi. Erol Bulut’un bu talebi kabul ettiği öğrenildi.

Sarı Lacivertli Kulübü’n resmi açıklamayı birkaç gün içerisinde yapması bekleniyor.

Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak kupa finalinin ardından Fenerbahçe’nin başına geçecek Bulut, sarı-lacivertli takımda 8 Ağustos Cumartesi günü göreve başlayacak.

ÇAVUŞOĞLU DÜN AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU 

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, dün Fenerbahçe’nin teknik direktörlük adaylarında üst sıralarda bulunan Erol Bulut ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu,“Fenerbahçe ile anlaştığını biz de duyuyoruz. Ancak aramızda bu konuda bir konuşma geçmedi. Kupa finalimiz var. Bu maç bitmeden, Erol Bulut’u ya da bir başka yeni hocayı gündeme getirmek istemiyorum.” demişti.

Çavuşoğlu, takımın önemli isimlerinden Welinton ve Tasos Bakasetas hakkında ise Şansal Büyüka’ya yaptığı açıklamada “Welinton’un sözleşmesi sürüyor. Sergen Yalçın beni 2-3 ay önce arayarak oyuncuyu istediklerini söyledi. Daha önceden de Ali Koç ve Ersun Yanal da bu transfer için beni aramıştı. Şu anda Welinton için bir teklif yok. Bakasetas’ın da bir yıl daha sözleşmesi var. Onun hakkındaki transfer haberleri de gazetelerdeki spekülasyonlardan ibaret.” ifadelerini kullanmıştı.

1129494.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.