Gençliğe Değer’ Projesi- Şarköy’de kitap okuma yarışması düzenlendi

Tekirdağ’ın Şarköy İlçesinde Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘Gençliğe Değer’ Projesi kapsamında Kütüphaneler Haftası nedeniyle kitap okuma yarışması düzenlendi.

Gençliğe Değer’ Projesi- Şarköy’de kitap okuma yarışması düzenlendi

Gazi Süleyman Paşa Camiinde düzenlenen etkinlikte Şarköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden bir dakika içerisinde en fazla kelime okuyan öğrenciler belirlenerek çeşitli hediyeler verildi.

Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen; Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, kendine güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda aktif bireyler yetişmesine katkı sağlamak, kitap ve okuma üzerine farkındalık oluşturmak, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla böyle bir yarışma düzenlediğini söyledi.

Etkinlik yarışmaya katılan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ kitabının hediye edilmesiyle sona erdi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.