Gençlerbirliği Galatasaray Maçının Var Hakemi Belli Oldu

Gençlerbirliği Galatasaray Maçının Var Hakemi Belli Oldu

Süper ligin 39.hafta maçlarında betpas yeni adres Galatasaray Ankara deplasmanına gidiyor. Lig üçüncüsü Galatasaray ile ligde kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği arasında oynanılacak olan maçın orta hakemi Halis Özkahya olurken Var hakemi de belli oldu. Bu kritik maçın var hakeminin ise Abdulkadir Bitigen olduğu belirtildi. Süper Ligin son haftalarının heyecanlı maçını Halis Özkahya yönetecekken, Var görev noktasında da Abdulkadir Bitigen olacak. İki takım arasındaki maçın zorlu geçeceği düşünülüyor. 

 

Gençlerbirliği Galatasaray Maçının Var Hakemi Abdulkadir Bitigen Oldu

 

Süper Lig’in 39. Haftasında betpastakip.com Galatasaray ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. Pazar akşamı 20.30’da başlayacak olan müsabakayı orta hakem olarak Halis Özkahya yönetecek. Şampiyonluk yarışında zirveden kopmak istemeyen Galatasaray ile ligden düşmek istemeyen Gençlerbirliği arasındaki mücadele Halis Özkahya tarafından yönetilecek.  39. haftanın maçında Var hakemi ise Abdulkadir Bitigen olacak. 

 

Ankara ekiplerinden betpas giriş Gençlerbirliği ile İstanbul’un şampiyonluk adaylarından olan Galatasaray kozlarını bu akşam Eryaman Stadyumunda oynanılacak olan maç ile paylaşacak. Eryaman Stadyumu’nda saat 20.30’da oynanacak olan bu maç iki takım açısından da büyük önem taşıyor. Gençlerbirliği ile Galatasaray arasında oynanılacak olan maç Galatasaray’ın zirve mücadelesinden kopmaması adına önem taşırken, Gençlerbirliği için de ligde kalma mücadelesi olacak. Maçın orta hakemi Halis Özkahya olurken, Gençlerbirliği ile Galatasaray betpas arasında oynanılacak olan maçın VAR hakemi olarak ise Abdulkadir Bitigen görevli olacak. 

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.