Gaye Usluer’le dalga geçmişti, Selman Öğüt fena tosladı

Gaye Usluer’le dalga geçmişti, Selman Öğüt fena tosladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada pazar yerleri ve marketler gibi insanların toplu şekilde bulunduğu tüm alanlarda herkesin maske takması zorunlu olduğunu açıkladı.

Erdoğan ayrıca maske satışının yasaklandığını ifade ederek vatandaşlara maske dağıtımının PTT üzerinden yapılacağını bildirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından CHP eski Milletvekili ve PM üyesi Gaye Usluer, Twitter’dan bir paylaşım yaparak duruma tepki gösterdi. Devletin zorunlu kıldığı maskeyi dağıtmak zorunda olduğuna dikkat çeken Usluer, “Ama PTT yolu ile değil. Zor ve dolambaçlı yollardan değil. Eczanelerle anlaşarak maske dağıtımı çok mu zor? Vatandaşı zora sokmayı bırakın!” ifadelerini kullanmıştı.

gaye1.jpg

SELMAN ÖĞÜT DALGA GEÇMİŞTİ

Gaye Usluer’in açıklamalarını Twitter hesabından yorumlayan Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selman Öğüt ise “İşin acı tarafı bu tweetin bir tıp profesörü tarafından atılması..” ifadelerini kullanarak Usluer ile dalga geçmişti.

selman1.jpg

ARTIK ECZANELER ÜZERİNDEN ALINABİLECEK

Korona virüse yönelik alınan tedbirler kapsamında maske satışının yasaklanmasının ardından Sağlık Bakanlığı ile Türk Eczacıları Birliğinin yaptığı görüşmeler sonucunda ücretsiz maske dağıtımının en hızlı ve güvenli şekilde eczaneler üzerinden yapılmasına karar verildi.

İstanbul Eczacı Odası’ndan yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı ile Türk Eczacıları Birliğinin yaptığı görüşmeler sonucunda, ücretsiz maske dağıtımının en hızlı ve güvenli şekilde eczaneler üzerinden yapılmasına karar verildiği bildirildi.

CHP’li eski vekil Gaye Usluer’in uyarıları İstanbul Eczacı Odası’ndan yapılan açıklama ile hayata geçti.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.