Gastrit ve Ülserle baş etmenin en etkili yöntemi

Gastrit ve Ülserle baş etmenin en etkili yöntemi
Eğer siz de mide sorunları çekiyor ülser ve gastrit ,gibi hastalıklarla başınız dertte ise bu haberi mutlaka okuyun.Ülser ve Gastrit ağrısına iyi gelen mucize karışımlar

MAYDANOZ SUYU

Maydanoz suyu vücudu temizlemeye yardımcı olur ve antioksidan görevi sağlar. Malzemeler: 1 demet maydanoz, yarım havuç, 1 bardak su.

maydanoz-suyunun-faydalari-1.jpg

NASIL YAPILIR

İlk önce maydanozu ve havuçları küçük küpler halinde doğrayın.Daha sonra, bunları bir blendere koyun ve su ekleyin. Son olarak, bileşenler tamamen karışana kadar blenderden geçirin.

HİNDİSTAN CEVİZLİ ELMA SUYU

Bu meyve suyu sindirim sistemindeki serbest radikalleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Malzemeler: 1 elma, 1 bardak hindistan cevizi suyu.

NASIL YAPILIR

İlk önce, elmayı dilimleyerek çekirdeklerini çıkarın.Daha sonra elma dilimlerini Hindistan cevizi suyuyla birlikte bir blendere koyun. Son olarak, malzemeleri tamamen karıştırın.

KEREVİZ ISPANAK VE HAVUÇ SUYU

Bu besinlerin tümü sindirim sisteminin mukus zarını iyileştirir. Asit artışının önüne geçer ve mide tahrişini önler. Malzemeler: 6 havuç, 2 kereviz sapı, 3 ıspanak yaprağı.

NASIL YAPILIR

İlk önce sebzeleri bol su ile yıkayın.Sonra, havuç ve kerevizleri küp küp kesin. Daha sonra malzemeleri bir blenderde karıştırın.Son olarak, isterseniz içeceğinizi balla tatlandırın.

PAPAYA SUYU

Papaya, mide iltihabını azaltacak doğal maddeler içerir. Gastrite yardımcı olur. Malzemeler: Yarım az olgunlaşmış papaya ve 1 bardak su.

5ecb90f6ae298b5d5f4717ec.jpg

NASIL YAPILIR

İlk önce papayayı soyun ve dörde bölün. Ardından, su ile birlikte bir blendere yerleştirin. Daha sonra, karışım homojen olana kadar karıştırın.

PATATES SUYU

Patates suyu midedeki asidi azaltır ve mide iltihabını tedavi etmek için mükemmel bir içecektir. Malzemeler: 1 çiğ patates, 1 bardak su.

indir-039.jpg

NASIL YAPILIR

İlk olarak, patatesi yıkayın ve kabuğunu soyun. Ardından küp küp kesin ve suyla beraber blendere yerleştirin. Son olarak, bal ile karışımı tatlandırın.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.