Galatasaray’da Tek Hedef Ankaragücü Karşısında Galibiyet

Galatasaray’da Tek Hedef Ankaragücü Karşısında Galibiyet

Şuana kadarki performansı ile eleştiri oklarının hedefi olan takım, buna bir son vermek istiyor. Ligde ve Şampiyonlar Ligi performansı ile oldukça eleştirilen takımın şimdi neler yapacağı çok konuşuluyor. Özellikle de farklı skorlarla Avrupa kupalarından elenen takımın iç sahada bunu unutturacak bir futbol oynaması hedefleniyor. Fatih Terim ve öğrencileri olumsuz bir ortamda maç hazırlanmak zorunda kaldı. Süren antrenmanlarda Nzonzi itirazı gerekçesi ile kadro dışı kaldı. Yaşananların takım üzerindeki etkisi merak ediliyor. Maça tam anlamıyla hazır çıkmak için elinden geleni yapacak ekibi zorlu anlar bekliyor. Restbet kalitenin değişmeyen adresi.

Terim Elindeki Gücü Verimli Kullanmak İstiyor

Falcao sakatlıktan dönmüş olsa da 90 dakika sahada kalmak için henüz hazır durumda değil. Bu nedenle oyuncunun maksimum oranda faydalanabilmek için ilk yarıda sahaya sürülmesi bekleniyor. Rakibin direncinin kırılması adına erkenden gelecek golün önemi yüksek. İç saha avantajı kullanılarak, maça baskılı bir oyun ile başlanacak. Bu süre zarfında Falcao’nun sahada olması büyük avantaj sağlayacak. Bulunacak gollerde de etkisini gösterebilecek. Bu nedenle erken bir gol için baskılı oyun ve buradan sonuç alabilmek için yıldız oyuncu ilk yarıda görevlendirilecek. Skor üstünlüğünün alınmasının ardından kalan dakikalar daha rahat geçecek ve Falcao kenarda dinlenme şansı bulacak. Restbet her üyenin takdirini kazanıyor. 

Mücadelenin Hakemi Olarak Ali Şansalan Belirlendi

Sahada maçı yönetecek olan isim Ali Şansalan oldu. Süper Lig’de yeni isimlerden biri olarak öne çıktı. Performansı ise her şeyden daha önemli bir hal aldı. Ligde iyi performans gösteren isimlerin sayısı ciddi anlamda azalırken, bu durum karşısında ortaya çıkacaklar büyük önem taşıyor. İki takım oyuncuları da galibiyet planı ile sahaya çıkacaklar. Konuk takımda öncelik gol yememek üzerine kuruldu. Galibiyet ise kontra ataklarla aranacak. Savunmadaki boşlukların ve zafiyetlerin değerlendirilmesi üzerine plan yapıldı. Galatasaray – Ankaragücü maçında özel bir heyecan yaşanacak. Futbol severler bu anları büyük bir keyifle takip edecek. 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.