Galatasaray Şampiyonluğu İstiyor!

Galatasaray Şampiyonluğu İstiyor!

Ligde 3. Sırada bulunan Galatasaray takımının hedefi şampiyonluk ve hedefine ulaştığı vakit ciddi düzelmeler yaşanacaktır. Galatasaray spor kulübü büyük bir transfere nokta koymanın öncesindedir. Hedefini başaramazsa da farklı transfer girişimlerinde bulunacak. Ayrıntıları Trendbet spor haber sitesinde bulabilirsiniz. Mali sıkıntılar içerisinde bulunan Galatasaray yönetiminin tek kurtuluş yolu şampiyonluktur. Büyük transferler gerçekleştiren yönetim, takım huzurunu bozmamak adın transferlerini ileri ki tarihe ertelemiş bulunmaktadır.  

Yönetimin hedefinde bulunan transfer ayrıntıları ise şunlardır. Transfer listesinin zirvesinde Onyekuru bulunuyor. Yıldız futbolcu gösterdiği performansla göz doldurmuştu. Galatasaray yönetimi kiralık transferler için iyi bir strateji geliştirmiş durumdadır. Farklı transfer politikaları izleyen yönetim şampiyonluğu kazanırsa stratejisini daha rahat geliştirebilir durumda olacaktır. Şampiyonluk hedefini gerçekleştirdiği vakit, Henry Onyekuru için Monaco futbol kulübü ile tekrar masaya oturmak niyetindedir. Galatasaray futbol kulübün isteği ise yıldız futbolcuyu 1 yıl daha kiralamaktır.

Şampiyonluk Kazanılırsa Kapılar Açılacak

Yönetim mensupları işin ciddiyetinin farkındalar. Şampiyonluk kazanmak en büyük hedef olarak görülüyor. Piyangosu da var tabi; Galatasaray hedefine ulaşırsa, sadece maddi olarak rahatlamak değil, sağ bek ve orta saha pozisyonlarına yeni futbolcular alabilecektir. Tüm bilgilere ulaşmak için Trendbet giriş adresini ziyaret ediniz. Takımın şampiyonluğu elde etmesi halinde 500 Milyon TL gibi ciddi bir rakamı kasasına koyacak. Diğer ekstra gelirlerle birlikte kazanılacak miktarın bu rakamı geçmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Fatih TERİM raporu ile birlikte aynı transfer girişiminde bulunmayan yönetim, bu vakit geç kalmamak istiyor. Bu transferi noktalamak için çok istekli görünüyorlar. 

Galatasaray kulübünün düşünceleri ise şunlardır; eğer şampiyonluk kazanılırsa büyük transferler peşinden gidilecek. Kulübün güçlerini arttırmak için planlamalar son hız devam edecek. Fakat şampiyonluk yarışından kopulur ise, daha basit ve maddi olarak sarsmayacak küçük transferler peşinden gidilecek. Bu durum taraftarları pek memnun etmeyecektir. Galatasaray taraftarlarının deveyi pire pireyi deve edebileceğini hepimiz biliyoruz. Galatasaray futbolcuları bu yüzden hedeflerine sımsıkı sarılmış durumdalar. Herkesin büyük bir beklenti içerisinde bulunduğunu belirtmekte fayda var. Galatasaray taraftar grubu takımının yine arkasında, ellerinden gelecek maddi ve manevi yardımları hiç esirgemediklerini gözlemlemekteyiz.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.