Fatih Portakal hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de Devlet Bahçeli’ye çok fena yüklendi. Paylaşımıyla ortalığı salladı

Fatih Portakal hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de Devlet Bahçeli’ye çok fena yüklendi. Paylaşımıyla ortalığı salladı
FOX TV’den ani bir kararla ayrılarak emekli olan Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından Gazeteci Fatih Portakal hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hem de MHP lideri Devlet Bahçeli’yi kızdıracak bir paylaşım yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis’e sunulan 2021 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi’ne göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki yıl aylık maaşının 6 bin 750 TL artırılarak 88 bin TL’ye yükseleceğini açıkladı.

FOX TV’den ani bir kararla ayrılan ve İzmir’e yerleşerek emekli olan Fatih Portakal’dan ise çok konuşulacak bir yorum geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşına gelen yüzde 8,3’lük zamma göndermede bulunan Portakal, “Askıda ekmeğin yapıldığı bir ülkede Cumhurbaşkanlığı makamına oranı bırakın zam yapılmaması gerekir. Yanlış hareketler” dedi.

Portakal’ın paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Asgari ücretin 2324 TL, ücretsiz izinle yüzbinlerce çalışanın 1169 TL almak zorunda bırakıldığı, askıda ekmeğin yapıldığı bir ülkede CB makamına oranı bırakın zam yapılmaması gerekir. Yanlış hareketler…”

fatih-portakal-003.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.