Fatih Portakal durdu durdu FOX TV’de aslında neler olduğunu açıkladı. Toplantıda kimler vardı. İşte açıklamalarının tamamı

Fatih Portakal durdu durdu FOX TV’de aslında neler olduğunu açıkladı. Toplantıda kimler vardı. İşte açıklamalarının tamamı
Ani bir kararla FOX TV’den ayrılan Fatih Portakal, kişisel YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. FOX TV’de yönetim kurulunun kendisi hakkında toplantı yapıldığı iddiasına, “Benim haberim olmadı. Böyle bir toplantı varsa da tanıklık etmedim, kulağıma da gelmedi. Bana bir şey söylenmedi. Bunun cevabını verecek olan yönetimdir” dedi.

FOX TV’den ani bir kararla ayrılarak emekli olan Fatih Portakal, bomba açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Portakal, kişisel YouTube kanalından hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Hakkında çıkan söylentilere net bir şekilde yanıt veren Fatih Portakal, “FOX TV yönetimi toplanmış ve toplantıda, ‘Artık Fatih’e dur demeliyiz, çok muhalif gözüküyor. Ve muhalif olması da bizi tedirgin ediyor, imajımızı bozuyor. Onunla tatlı bir şekilde ayrılmalıyız’ diye böyle yazılan çizilenler vardı” diyerek, ‘Benim haberim olmadı. Böyle bir toplantı varsa da tanıklık etmedim, kulağıma da gelmedi. Bana bir şey söylenmedi. Bunun cevabını verecek olan yönetimdir. Onların da böyle bir şey yapmadıklarından adımın Fatih olduğu kadar eminim ve RTÜK geçen sene ceza kestiği o dönemlerde bile Cenk’in, Doğan’ın diğer arkadaşların yani üst kademenin bana söyledikleri benim kulağımda: ‘Her zaman arkandayız. Sen yanlış bir şey söylemedin, hukuki mücadelemizi vereceğiz, sen aynen yoluna devam et’” şeklinde konuştu.

“AKP İKTİDARDA OLDUĞU İÇİN….”

Diğer partileri destekliyor anlamında hiçbir şekilde tavır sergilemediğini ifade eden Portakal, “İktidarda AKP olduğu için veya aman AKP’ye sevimsiz bakıyorum, iyi bakmıyorum diyerek eleştiri yapmadım. Sadece iktidarda AKP vardı. AKP’ye karşılık da iktidarda olan partiye bir eleştiri getiriyordum yaptığım buydu. Yoksa diğer partileri destekliyor anlamında da hiçbir zaman davranış sergilemedim” değerlendirmesinde bulundu.

“HER KESİMDEN İZLENEN İNSANDIM”

Her kesimden izlenen insan olduğunu belirten Portakal, “Sol kesimden, CHP’den, evet sağ kesimden, İYİ Parti, MHP hatta iktidar partisinden AKP seçmeni arasında da çok izlenen bir kişiydim. Böyle de bir özelliğim vardı benim. Ben aslında her kesimi kucaklamaya çalışıyordum ama tabii ki net bir duruşum vardı. Net duruşumun da faturasını artı veya eksi olarak ödemek durumunda olan da bendim” dedi.

Portakal, açıklamalarında hakkında başka kanalları transfer olacak söylemlerine de noktayı koydu.

Portakal, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İmamoğlu’nun kurduğu kanal varmış da oraya gidecekmiş. Hatta Tele 1 açık çağrı yaptı, “Gelebilirsin” diye. Ben artık yapmak istemiyorum. Haber sunmak istemiyorum. Kendimi rahatlatmaya bırakmışım, bu süreçte oradan çıkıp burada başlayacağım diye benim arkada başka bir ajandam olmadığı için salt bıraktım. Olay TV olayında da benden hiçbir şey gitmedi. Ama kanalın sahibi olan kişi, “Fatih Portakal gelemez” gibi beni gündeme getirdi. Benim zaten gitmek gibi bir niyetim yoktu ki. Benim Olay TV’ye geleyim talebim olmadı. Hatta başka şeyler oldu da ben onu söylemeyeyim. Böyle bir talebimin olmadığını da her zaman söyleyebilirim”

Yılmaz Özdil’in de kendisi hakkında yazılar yazdığını ve çiftçilikle uğraşmayacağını belirten Portakal, “Toprağın hükmü deyince Yılmaz ağabey bunu organik tarım olarak anladı herhalde. Öyle bir şey olmadığı da aşikâr” dedi.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.