Eyvah eyvah… Camilerden son anonslar yapılıyor. Malatya’da iş kontrolden çıktı

Eyvah eyvah… Camilerden son anonslar yapılıyor. Malatya’da iş kontrolden çıktı
Malatya Valisi Aydın Baruş, yoğun bakımlardaki hasta sayılarının her geçen gün arttığını dile getirirken kentte her gün camilerden vatandaşın maske ve mesafe konusunda dikkatli olması için anons geçiliyor.

Malatya’da maske ve mesafe denetimi yapan Vali Aydın Baruş, “Sokaklarda ve caddelerdeki kalabalığın önüne geçmek için polis, jandarma araçları ile cami hoparlörlerinden duyurularda bulunuyoruz. Lütfen, vatandaşlarımız uyarılara dikkat etsinler.” İfadelerini kullandı.

“İlimizde halen yoğun bakım ve entübe hasta sayısını azaltamadık, aksine artıyor.” diyen Vali şöyle konuştu:

“Hastaneye düştüğü zaman vatandaşlar ‘keşke yapmasaydım’ diyor ama oraya düştükten sonra geri dönmenin bir çaresi yok. Hastalığın kimin üzerinde ne gibi bir etki bıraktığına dair kesin tespiti de yok. Hastalık genç, yaşlı ayırmıyor. Şu an genç yaşta entübe, solunum cihazına bağlı yaşayan yoğun bakım hastalarımız var.”

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.