Erdoğan’ın sözleri gündem oldu. Daha az alıyorsan bize oy verme

Erdoğan’ın sözleri gündem oldu. Daha az alıyorsan bize oy verme

Milli Gazete’nin haberine göre, Türk Lirası’nın tarihi değer kaybı ve rekor seviyelerdeki enflasyon oranları nedeniyle asgari ücretlinin, emeklinin, işçinin alım gücü neredeyse sıfırlandı.

Geçmiş yıllardaki asgari ücretle alınabilenler ile bugünkü asgari ücretle alınabilenler arasındaki büyük farkı gözler önüne seren paylaşımlar son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer almaya başladı.

YUMURTA, PEYNİR, SÜT, EKMEK ÖRNEĞİ

Bu tür paylaşımların sayısı her geçen gün artarken; Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2011 yılının Mart ayında Adana’da yaptığı konuşmada sarf ettiği “Eğer 8 yıl öncesi asgari ücretle aldığın yumurtadan, aldığın sütten, aldığın peynirden, aldığın ekmekten bugün daha az alıyorsan bize oy verme” sözleri sosyal medyada gündem oldu.

2021 yılının son günlerinden beni sürekli halktan “sabır” bekleyen Erdoğan’ın 11 yıl önceki video kaydı sosyal medya platformlarında milyonlarca kez izlendi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.