Erbaş’tan otistik öğrenci ve ailelerine destek

Erbaş’tan otistik öğrenci ve ailelerine destek
Onlara (Otistik öğrencilere) ve ailelerine destek olmak insânî ve İslâmî vazifemizdir.

Erbaş’tan otistik öğrenci ve ailelerine destek

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Aksaray’da, özel eğitim sınıflarının kapatılmasını isteyen velilerin öğrencileri yuhaladığı iddiasına ilişkin kişisel sosyal medya hesaplarından “#otizm” etiketiyle paylaşımda bulundu.

Otistik öğrenciler ve ailelerine destek olmanın İslami ve insani bir vazife olduğunun altını çizen Başkan Erbaş, “Onlara ve ailelerine destek olmak insânî ve İslâmî vazifemizdir.” ifadelerini kullandı.

İşte Prof. Dr. Erbaş’ın o mesajı;

Prof. Dr. Ali Erbaş

@DIBAliErbas

Aksaray’da yaşanan,otizmli evlatlarımızı ve değerli ailelerini inciten olay,hepimizi derinden üzmüştür.Onlara ve ailelerine destek olmak insânî ve İslâmî vazifemizdir.İnsanlık vicdanını derinden yaralayan böylesi üzücü olayların bir daha yaşanmaması en büyük dileğimizdir.

139 kişi bunun hakkında konuşuyor

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.