40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
02:00
Programa İl **Müftüsü** Prof. Dr. Ali Akpınar, ADRB (Aile ve Dini Rehberlik Bürosu) sorumlusu İl **Müftü** Yardımcısı Saliha Bilgiç, Uzman Vaiz Hatice Meryem Toksöz, Kur’an Kursu Öğreticileri Suna Topçu ve Firdevs Dığrak, Engelli öğrenciler ve yakınları, davetliler ve basın mensupları katıldı.
Programın açılışında konuşan İl **Müftüsü** Prof. Dr. Ali Akpınar “Aslında her insan engellidir. İyi baktığınız zaman, engelleri kaldıran engelsizdir. Bugün Allah’ı bulamayan , her şeyi yerinde olduğu halde, aklı var, organları tam yerinde. Bana göre Allah’ı bulamayan insan, aslında en büyük engellidir. Bugün yanlış yolda olan insanlar! Allah akıl vermiş, doğru yolu bulsunlar diye. Yol göstermiş, Peygamberler göndermiş, insanlar doğru yolda kalsın diye. Ama yanlış yolların adamları olan bir sürü insan var. Asıl engelli Allah’ı bilemeyen, bulamayan, O’na inanmayan ve Allah’ın ölçülerine göre yaşamayandır. Onun için biz diyoruz ki Fiziki engelli olmak asla erdemli olmaya engel değildir. ” dedi
İl **Müftü **Yardımcısı Saliha Bilgiç ise “Engelin olmadığını bir kez daha bu kardeşlerimizi gördüğümüzde anlıyoruz. Gerçekten engel diye bir şey yok. Rabbim yüreklerimizi engelli kılmasın, Rabbim düşüncelerimi ve iradelerimizi engelli kılmasın. Ben buradan engelli kardeşlerimizin ailelerine göstermiş oldukları fedakarlıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kardeşlerimizi manevi anlamda eğitebilmek için eminim çok çaba sarf ediyorlar. Rabbim yardımcıları olsun inşallah. ” dedi.
**Kur’an Kursu** Öğreticisi Suna Topçu tarafından verilen işaret dili ile tefsir dersi sonrası, öğretici Firdevs Dığrak’ın eşliğinde “Anlatan Eller” ilahi grubunun sunduğu işaret dili konseri ile son buldu.
Engelsiz Cumartesi Programı; 03 Ocak 2015 Cumartesi- 07 Şubat 2015 Cumartesi – 07 Mart 2015 Cumartesi – 04 Nisan 2015 – Cumartesi – 02 Mayıs Cumartesi – 06 Haziran 2015 Cumartesi tarihlerinde devam edecek.
1
Aile Soyadı Değil, Liyakat Konuşmalı
1394 kez okundu
2
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına atanan Hatice BOYNUKALIN ŞENKARDEŞLER kimdir?
1238 kez okundu
3
Laz hocanın kemençe ile imtihanı
1186 kez okundu
4
Amaç namazın sıhhatinin sağlanması
1183 kez okundu
5
Kuranı Kerimdeki cilbab çarşaftır
1182 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan