Ellerin kırılsın ne istedin küçük çocuktan. Vicdansız adam. İnsanlığın geldiği son nokta

Ellerin kırılsın ne istedin küçük çocuktan. Vicdansız adam. İnsanlığın geldiği son nokta
Şanlıurfa’da sokaklarda bir kişinin kendisinden para isteyen bir çocuğu yerden yere vurarak darp etti. Bu anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

Şanlıurfa’da sokaklarda bir kişinin kendisinden para isteyen bir çocuğu yerden yere vurarak darp ettiği görüntüler sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde söz konusu kişinin dövdüğü çocuğu kaldırıp yere çaptığı görüldü.

Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, gönderisine “Ellerin kırılsın şeytan-ı lain. Bu ülke dayakla büyütülmüş çocukların yaralı kalplerine ne zaman merhem olursa işte o zaman şifa bulacak.  Her yere egemen olan şiddetten, öfkeden, zalimlikten ne çocukları ne de üzerine titrediklerimizi koruyamıyoruz” notunu düştü.

mahir-polat.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.