Elektriğe zam gelecek mi? EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz açıkladı

Elektriğe zam gelecek mi? EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz açıkladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik fiyatlarına zam yapılmasının kurumun gündeminde bulunmadığını söyledi.

Mustafa Yılmaz, elektrik dağıtım şirketlerinin patron ve yöneticilerinin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den kur farkı ve uluslararası piyasalarda artan enerji maliyetlerini gerekçe göstererek elektrik fiyatlarına zam yapılmasını istediği ve yüzde 30 oranında zam yapılacağı iddiasını değerlendirdi.

Söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını belirten Yılmaz, “Kurumumuzun gündeminde elektrikte herhangi bir tarife değişikliği yok. Vatandaşlarımızın böylesi mesnetsiz haberlere itibar etmemesini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.