Efsane futbolcu Diego Armando Maradona’nın ölümüyle ilgili çarpıcı iddia, elindeki bilgiyi paylaştı

Efsane futbolcu Diego Armando Maradona’nın ölümüyle ilgili çarpıcı iddia, elindeki bilgiyi paylaştı
Efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona, 60 yaşında hayatını kaybetti. Efsanenin ölüm nedeni kalp krizi olarak açıklanırken Arjantinli gazeteci Martin Lemos, Maradona’nın doktor ihmalinden öldüğünü iddia etti.

Dünyaca ünlü futbolcu Diego Armando Maradona, 60 yaşında yaşamını yitirdi. Maradona’nın kalp krizi sonucu öldüğü belirtilirken Arjantinli gazeteci Martin Lemos’tan ölüm sebebine ilişkin çarpıcı bir iddia geldi.

MÜDAHALEDE BULUNULMADI

Milliyet’te yer alan habere göre, Lemos, “Doktorunun yapmış olduğu yanlış uygulamadan öldüğü gibi önemli bir bilgi ulaştı tarafımıza. Bir kalp krizi geçirdi ama ona müdahalede bulunan kişiler bununla ilgili hiçbir şey söylemedi. Sadece ölmüş olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

KALP KRİZİ DİYE AÇIKLANMIŞTI

Buenos Aires eyaletindeki San Fernando Petrona V. De Cordero Hastanesinde dün yerel saatle 19.00’da başlayan otopsi 22.00’a kadar sürdü. Dünyaca ünlü futbolcunun, dün sabah saatlerinde odasından çıkmaması üzerine psikoloğu ile psikiyatristinin odasına girdiği, uyuduğu düşünülen Maradona’nın hayati belirti göstermediğinin anlaşılmasının ardından hemşiresi ve psikoloğu tarafından yapılan kalp masajıyla da hayata döndürülemediği belirtilmişti.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.