38,2623$% 0.13
43,9647€% -0.27
51,1389£% -0.18
4.250,95%1,00
3.454,63%0,85
9.333,37%0,13
[Diyanet İşleri ](https://www.bedirhaber.com/diyanet)Başkanlığı **Din **Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve **Din**i Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından; “Evlilik, aile içi iletişim, ailede çatışma ve çözüm yolları, öfke kontrolü, çocukluk döneminin özellikleri, çocuklarla iletişim, ergen sorunları, gençlerle iletişim ve** Kur’an**/sünnet perspektifinde ailede **din**i değerler” konularında Rize’de görev yapan **din **görevlileri ve eşlerine ‘Aile Okulu Semineri’ düzenlendi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve üç gün sürecek olan ‘Aile Okulu Semineri’nin açılışı Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleşti.
**Kur’an-ı Kerim** tilavetiyle başlayan programın açış konuşmasında İl **Müftü**sü **Yusuf Doğan**; “Bizler **Peygamber **varisleri olarak sadece münferiden değil ailece de topluma örnek olmalıyız” sözleriyle seminerinin önemine vurgu yaptı.
Rize Valisi Ersin Yazıcı ise konuşmasında, “Çağı yakalamış, çağın gereklerini yerine getiren bir **Diyanet ****İşleri ****Başkanlığı**mız olduğunu gururla, onurla ifade etmek istiyorum” dedi. Yazıcı, ailenin toplumun temeli olduğunu, **din **görevlisinin ailesinin ise toplumun temeli olmakla birlikte önder ve rol model olduğunu ifade ederek seminerden ziyadesiyle istifade edilmesinin gerekliliğinden söz etti. **Diyanet ****İşleri Başkanlığı**’nın böyle bir semineri icra etmekle çok iyi düşündüğünü ifade eden Vali Yazıcı, üç gün sürecek seminerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Üç oturumda gerçekleşen ilk günkü seminerde; ‘**Kur’an **ve Sünnet Perspektifinde Ailede **Din**i Değerler’ konusuyla Üsküdar Başvaizi Fatma Bayram, ‘Eşlerarası İletişim’ konusuyla Uzman Psikolog Seyyid Şişman, ‘Sebep ve Sonuçlarıyla Boşanma’ konusuyla da Dr. Semin Güler Oğurtan hanımefendi önemli açıklamalarda bulundu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.