Dışarı çıkmadan iki kere düşünün. Bugünden itibaren geliyor

Dışarı çıkmadan iki kere düşünün. Bugünden itibaren geliyor
Türkiye bugünden itibaren yağışlı havaların etkisi altına giriyor. Trakya’dan ülke sınırlarına girecek olan yağışlı havanın Türkiye geneline yansıması bekleniyor.

Bugünden itibaren Trakya’dan yağış geliyor. Yurdun batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Edirne ve Çanakkale’nin kuzeybatı kesimleri gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Edirne ve Çanakkale’nin kuzeybatı kesimleri gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SABAH SAATLERİNDE PUSLU

Sabah saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun genelinde 1 ila 3 derece artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARADAN BAŞLIYOR SONRA TÜRKİYE GENELİNE YAYILACAK

Trakya’dan yağış girerken, önce Marmara sonra neredeyse tüm Türkiye’ye etkisini gösterecek. Önümüzdeki hafta perşembe gününe kadar ise devam edeceği kaydedildi. Sıcaklıklar ise 7-8 C düşüş olacak.

Bazı illerde beklenen hava durumu ve günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

İstanbul: Az bulutlu açık 25

Ankara: Az bulutlu açık 26

Bursa: Parçalı az bulutlu 29

İzmir: Parçalı az bulutlu 28

Adana: Parçalı az bulutlu 31

Antalya: Az bulutlu açık 28

Samsun: Parçalı az bulutlu 25

Trabzon: Parçalı çok bulutlu 24

Erzurum: Parçalı az bulutlu 22

Diyarbakır: Az bulutlu açık 31

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.