DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ittifaklara kapıyı kapattı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ittifaklara kapıyı kapattı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Kendi özgün siyasi kimliğimizi inşaa etmekle meşgulüz. Herhangi bir ittifak arayışı içinde olmamız kimliğimize zarar verir. İttifak tartışmasının tamamen dışındayız” dedi.

Habertürk’te Açık ve Net programında Kübra Par’ın konuğu olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ittifak tartışmalarına ilişkin çarpıcı bir yorumda bulundu.

İttifak arayışında olmadıklarını belirten Babacan, kendi özgün siyasetlerini inşa etmeye çalıştıklarını söyledi.

Babacan, şöyle konuştu:

“Kendi özgün siyasi kimliğimizi inşaa etmekle meşgulüz. Herhangi bir ittifak arayışı içinde olmamız kimliğimize zarar verir. İttifak tartışmasının tamamen dışındayız.”

“ADAYLIK İÇİN ÇOK ERKEN”

Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ise şunları kaydetti:

“Bunları tartışmak ve konuşmak için çok erken. Ama DEVA Partisi kadrosuyla, iddialı bir parti. Henüz 6 ay oldu partinin kurulması. Bunlarla meşgulüz. Birbirinden iyi insanlarla tanışıyoruz. Her bir ilimizde, ilçemizde kadrolar oluşturuyoruz. Uzun vadeli bakıyoruz biz bu işe.”

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.