Cübbeli’nin videosundan sonra cin çıkarmayı da remix yaptılar: Sağdan sola üstten alta önden arkaya

Cübbeli’nin videosundan sonra cin çıkarmayı da remix yaptılar: Sağdan sola üstten alta önden arkaya

Gökçek ailesinin sahibi olduğu Beyaz TV stüdyosunda, “cin çıkarma seansı” yapıldı. Hukuken yasak olan “cin çıkarma” eyleminin Youtube kanalında yapılması dikkat çekti. Beyaz TV’deki “Her Açıdan” programının stüdyosunda Sercan Kahveci’nin sunumuyla “Her Açıdan” adlı Youtube kanalına kendisini “Metafizik uzmanı” olarak tanıtan Pelin Hürman katıldı.

Yayında “cin çıkarma seansı” yapan Pelin Hürman, içine cin girdiğini düşünenlerin de kendisine başvurması gerektiğini söyledi. Pelin Hürman, “Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler” dedi.

Pelin Hürman, yayında bazı sözler söyledikten sonra içinde cin olanların kendisini ekranda bir başka farklı yüz olarak göreceğini iddia etti.

CİN ÇIKARMA SEANSLARI

Cin çıkarma seansları, sözde hocaların sözde tedavileri Cumhuriyet ile birlikte yasaklandı. Bugün halen cin çıkarma seansları yapmak hukuken yasak. Ayrıca, cin çıkarma seanslarında uygulanan şiddet nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybetti. Bu çağdışı uygulamaların televizyon stüdyolarında çekilip YouTube kanallarında yayınlaması tepki çekti, sosyal medyada eleştirildi.

REMIX SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Videonun sosyal medyada hızla yayılmasının Müzisyen Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından ‘cin çıkarma seansı’ için “Keşke remix adam falan bi şarkı yapsa bu videodan.” şeklinde yorum yaptı. Yorumun ardından remix adam olarak bilinen Yunus Emre Gezer Pelin Hürman’ın ‘cin çıkarma seansını’ remix yaptı. Hızlandırılmış bir şekilde efektler eklenen video kısa sürede sosyal medyada tekrar gündem oldu.

Yapılan remix akıllara Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye yapılan remixi hatırlattı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.