Covid-19 tedbirleri kapsamında Kur’an Kurslarında uygulama değişikliği yapıldı

Covid-19 tedbirleri kapsamında Kur’an Kurslarında uygulama değişikliği yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde gönüllülük esasına dayalı yürütülen Kur’an Kursu eğitmlerinde, tüm dünyada etkili olan koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle bazı yeni tedbirler alındı.

Bu kapsamda bir önceki tedbirlerde görülen lüzum üzerine değişiklilkler yapıldı.

Buna göre;

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınacak tedbirler çerçevesinde 4-6 Yaş Grubu ve İhtiyaç Odaklı Kur’an Kurslarında 23 Kasım 2020 tarihinden itibaren yüz yüze eğitimlere devam edilecek.

Yatılı Kur’an Kursları ile aynı ortamı paylaşmayan gündüzlü hafızlık eğitimi verilen Kur’an Kurslarında yüz yüze ve uzaktan eğitime dönüşümlü olarak devam edilecek.

Yatılı Kur’an Kurslarında gündüzlü olarak hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerin pansiyonla irtibatları kesilerek müstakil sınıflarda eğitimlerine devam edilecek aksi durumda uzaktan eğitimle devam edilecek.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.