38,5047$% 0.04
43,9715€% 0.14
51,5470£% -0.31
4.099,56%-0,13
3.313,45%-0,10
9.218,97%-0,06
Ali Ağaoğlu’nun, “Kemal Kılıçdaroğlu beni arayıp özür diledi” şeklindeki sözlerine CHP’den açıklama geldi.
CHP’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Bazı internet sitelerinin haberine göre, Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu basın toplantısı düzenleyerek, 17 Aralık sürecinde gözaltına alındığını ve hakkındaki iddiaların konuşulduğu günlerde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu iddiaları seslendirdiğini ama daha sonra telefon ederek kendisinden özür dilediğini öne sürmüş.
Ali Ağaoğlu’nun bu sözleri tamamen hayal ürünü ve gerçek dışıdır.
Öyle anlaşılıyor ki, biri veya birileri, ‘CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arayarak özür diledi’ diye Ali Ağaoğlu’nu işletmiş.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yolsuzluk iddiası bulunanlardan özür dilemez. Tam tersi, hakkında yolsuzluk iddiası bulunan, kul hakkı veya yetim hakkı yiyene ‘yargıya git, aklan da gel’ der.
Ali Ağaoğlu ve benzerleri gerçek dışı özür dilediler aldatmacasına sarılacağına, bağımsız yargı önünde hesap verme yolunu seçsinler.
Halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkına saygımız nedeniyle kamuoyunun bilgisine sunarız.”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.