Chelsea de Forvet Yarışı! Kim Olacak?

Chelsea de Forvet Yarışı! Kim Olacak?

Timo Werner, Olivier Giroud veya Tammy Abraham, Chelsea için ortadan başlamalı mı?

Şampiyonlar Ligi’nde dört gol attıktan sonra bir forvet düşebilir mi? Bu, Frank Lampard’ın cumartesi günü Chelsea’nin Leeds ile çatışması öncesinde üzerinde düşüneceği soru. Bu sezon Premier Lig aksiyonundan mahrum kalan Olivier Giroud, Chelsea’nin İspanyol tarafına karşı 40’lık galibiyetinde dört golü de atarken Sevilla’da sansasyonel bir formdaydı.

Bu performans, Tammy Abraham’ın önüne geçmesi ve bu hafta sonu bir başlangıç ​​noktası kapması için yeterli miydi? Yoksa Timo Werner, Lampard’a ortadaki en iyi seçeneğini mi sunuyor?

Chelsea’nin merkezi forvet seçeneklerine bakıyoruz …

Tammy Abraham

Abraham, geçen sezon 15 Premier Lig golüyle Chelsea’nin en skorer oyuncusu oldu ve şu anda 23 yaşında olan İngiltere milli takımı, Blues’un ilk tercihi forvet olarak yerini sağlamayı hedefliyor.

Bununla birlikte, bu rolle ilbet birlikte hafta içi, hafta sonu teslim etme baskısı geliyor ve Abraham, pazar günkü Tottenham’la golsüz beraberliğin ardından Stamford Bridge’deki sıkı bir karşılaşma sırasında yoluna çıkan şansı değiştirmediği için eleştirildi.

Chelsea’nin eski forvet oyuncusu Jimmy FloydHasselbaink, Bu anlarında kendini geliştirmesi gerekiyor, dedi. Geçen yıl geldiğinde çok iyi iş çıkardı, sezonun ilk yarısında temiz hava aldı ve çok gol attı. İkinci yarıda zorlandı, bu normal çünkü normal bir genç erkek. Bu sezon, adım atmanız gerekiyor ve bence bazen daha iyisini yapabilir. Boyu ve yeteneği ile daha iyisini yapmalı ve daha çok gol atmalı, özellikle daha önemli goller.

Bazen merak ediyorum, ‘maçtan sonra kendi kliplerini mi izliyor?’ Hareketi biraz daha iyi olabilir, tutuşu biraz daha iyi olabilir. Kendini geliştirmeye devam etmesi gerekiyor.  Artı şudur ki, şans elde ediyordu, ancak önemli olan, büyük bir kulüpte büyük bir oyuncu olmak istiyorsanız, önemli golleri atmanız gerekiyor. Chelsea’nin Tottenham’a karşı daha fazla şansı vardı ve böyle bir sıkı bir oyun, kaçırdığı iyi şanslardı. 

Abraham’ın bu sezon şimdiye kadarki dokuz Premier Lig maçında adına üç golü ve bir asisti var ama rekabetle karşı karşıya …

Olivier Giroud

Fransa’nın forvet oyuncusu Olivier Giroud şu anda 34 yaşında ancak Chelsea için ne zaman görünse bir etki yaratmaya devam ediyor.

Futbolun yazın yeniden başlamasından sonra kilit bir figürdü, Chelsea ligde ilk dörde bitirirken ve FA Cup finaline ulaştığında 11 yerel maçta yedi gol attı ve Sevilla’daki dört gol atışı, bitirme yeteneği. Juventus ve Inter Milan’ın Ocak transfer penceresinde kendisi için bir hamle yaptığını öne süren raporlar ile geleceği hakkında spekülasyonlar yapıldı ve oyun zamanı, önümüzdeki yaz Euro’da Fransa’da oynamaya hevesli Giroud için bir sorun. Bu sezon şimdiye kadar Premier Lig’de sadece 47 dakika oynadı, ancak Sevilla’daki kahramanlıklarından sonra, şimdi kesinlikle bir başlangıç ​​rolü için bastırıyor.

Giroud’da her zaman biraz can sıkıcı hissettiriyor, 34 yaşında olduğu için Tammy Abraham’dan daha iyi olabileceği ve Chelsea’nin ona hiç ihtiyacı olmasaydı ve Abraham hepsini yapabilseydi çok güzel olurdu, Werner hepsini yapabilirdi ve Giroud’u idareli kullanabilirlerdi. Euro ile oynamak istiyor, bundan sadece 18 ay sonra Dünya Kupası’nı sevebilir, bu yüzden daha fazla dakikaya ihtiyacı var ve eğer bu gerçekleşecekse, Lampard için ona ne kadar zaman ayıracağını dengeleyecek. Onu tatlı tutmak istiyor ama İbrahim’in ilerlemesini engellemiyor.

Chelsea yarın Şampiyonlar Ligi finalinde oynasaydı, Giroud’u Abraham’ın önünde tutmak isterdim ama tabii ki Lampard diğer faktörleri de hesaba katmak zorunda.

Timo Werner

Lampard’ın bu sezon Chelsea’de hücum yeteneklerinin bolluğu bu, Timo Werner’de merkez forvette üçüncü gerçek seçeneği var.

Almanya milli takımı bu sezon Chelsea için yedi kez orta sahada oynadı, beş gol attı ve bu maçlarda üç asist kaydetti. Bu istatistikler, soldan gelen performanslarından daha üstün altı gol ve 10 maçta bir asist ancak bu daha geniş rol muhtemelen ilerideki pozisyonu olacak. Eski kulübü RB Leipzig’de mükemmelleştiği yer burasıydı ve aynı zamanda hızını en iyi şekilde kullanmasını sağlıyor.

Chelsea’nin 433’e geçişi, gerektiğinde sol kanattan içeri girmesine izin veriyor, ancak topu tutmaktan veya sırtı hedefe oynamaktan daha geniş bir alana daha uygun. Abraham ve Giroud zinde ve ateş ederken orada yer almasını bekleyin.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.