Cem Yaltırak’ın cevabı Habertürk stüdyosunu sessizliğe bürüdü

Cem Yaltırak’ın cevabı Habertürk stüdyosunu sessizliğe bürüdü

Habertürk’te depremlerle ilgili uyarılarda bulunan Jeoloji Profesörü Prof. Dr. Cem Yaltırak’ın, “Bu projelerin maliyeti ne kadar?” sorusuna verdiği cevap stüdyoda sessizliğe neden oldu.

Jeoloji Profesörü Prof. Dr Cem Yaltırak, Habertürk canlı yayınında depremlerle ilgili uyarıda bulundu. Deprem felaketi için sıkı bir çalışma yapılması gerektiğini belirten Yaltırak, Gelibolu Yarımadası fayı ile ilgili yürütülmesi gereken bir projenin ‘eften püften’ bir nedenle kabul edilmediğini söyledi. Yaltırak’ın “Bu projenin maliyeti ne kadar?” şeklindeki soruya verdiği yanıt ise stüdyoda sessizliğe neden oldu.

Cem Yaltırak, şu ifadeleri kullandı:

“Bunların araştırılması, segment segment çalışılması, bunlara proje aktarılması lazım. Bir projemiz var Gelibolu Yarımadası fayı üzerinde. Eften püften bir nedenden kabul edilmedi. İstanbul’a bir yıl lale ekmezseniz bütün yer bilimleri projelerini finanse edersiniz.”

Cem Yaltırak'ın cevabı Habertürk stüdyosunu sessizliğe bürüdü

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.