Bu fotoğraf bugün çekildi… Sonunda Turgutreis’i de yaktılar

Bu fotoğraf bugün çekildi… Sonunda Turgutreis’i de yaktılar
Son zamanlarda Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde sık olarak orman yangınları yaşanırken, son olarak Amiral Turgut Reis’in adının yazılı olduğu ve Türk bayrağının asılı olduğu tepede de yangın çıktı. Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ünlü magazinci Nurettin Soydan, söz konusu görüntüleri, “Bodrum’da ‘arazilere bina yeri açma’ çalışmaları devam ediyor’ notuyla paylaştı.

Son günlerde birçok şehrimizde ciğerlerimizi yakan orman yangınları meydana geliyor. Bir son dakika haberi daha geldi. Son olarak ise Bodrum Turgutreis’te ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgede dumanlar yükselirken vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirirken, yaşanan yangının ardından ormanlık alanda hasar meydana geldi.

Söz konusu yangının görüntüleri ünlü magazinci Nurettin Soydan kişisel Instagram hesabından paylaştı.

116885800-133975381714624-1385073863079754219-n.jpg

Soydan, “Turgut Reis’i de yaktılar! Bodrum’da ‘arazilere bina yeri açma’ çalışmaları devam ediyor” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“TURGUT REİS’İ DE YAKTILAR!
Bodrum’da “arazilere bina yeri açma” çalışmaları devam ediyor. Amiral Turgutreis’in adınin yazılı olduğu ve Türk Bayrağının bulunduğu tepede çıkan yangın bunun son örneği oldu. Makilikler ve genç ağaçların yandığı yangın devam ediyor.”

nuretti.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.