Böyle vicdansızlık olmaz! Teyze sen ne yaptın

Böyle vicdansızlık olmaz! Teyze sen ne yaptın
Eynesil’de bir kadın belediyenin yaptığı yol çalışmasını elindeki kürekle bozdu. Belediye olaya, “Yol medeniyettir dedik yanılmışız, insanlığı götürmeliymişiz önce…” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Giresun’un Eynesil ilçesinde belediye yıllardır yapılamayan üç günlük çalışma sonucunda yaptı ama bir kadın yapılan yolu elindeki kürek ile yok etti.

Belediye’den yapılan açıklamada, “YAZIK !!

Yıllardır yapılmayan,yapılamayan yolu 3 günde çalışma arkadaşlarımız canla başla çalışıp bitiriyorlar,mükafatı ne mi? İşte bu! Bu videoda ki şahıs için gerekli işlemler başlatılmış olup,geri kalan cezai yaptırımlar devletimiz tarafından uygulanacaktır. Saygılarımızla” ifadelerine yer verildi.

Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, kadın kendi şahsi yerini betonlatmak istedi ancak belediye bu isteğe karşı çıkarak “Kimsenin parasını,vergilerini har vurup harman savuramayacağımızı ilettik sadece” dedi.

Bunun üzerine kadın sinirlenerek yapılan yolu yok etti.

“İNSANLIĞI GÖTÜRMELİYMİŞİZ”

Belediye’den yapılan açıklamada “Yol medeniyettir dedik yanılmışız, insanlığı götürmeliymişiz önce…” denildi.

ekran-alintisi-862.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.