Bir kalemde 80 milyon dolar rüşvet alan siyasetçi kim? Merdan Yanardağ’dan canlı yayında korkunç iddia

Bir kalemde 80 milyon dolar rüşvet alan siyasetçi kim? Merdan Yanardağ’dan canlı yayında korkunç iddia
TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, FinCEN belgelerini değerlendirildiği canlı yayında 800 milyon dolar rüşvet dağıtıldığını ve 80 milyon doların Türkiye’de tek bir siyasetçiye verildiğini iddia etti.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Dr. Merdan Yanardağ ve Prof. Dr. Emre Kongar, 18 Dakika programında FinCEN belgelerini değerlendirdi. Merdan Yanardağ, canlı yayında korkunç bir iddiayı ortaya attı. Yanardağ, FinCEN belgelerinin konuşulduğu anda 80 milyon dolar rüşvetin tek bir siyasetçiye verildiğini açıkladı.

Yanardağ, “Bugün CHP bu konuya daha derinlemesine girdi. Şimdi raporun ayrıntıları ortaya çıkıyor. 800 milyon dolar rüşvet olarak dağıtılıyor, 80 milyon doların Türkiye’de tek bir siyasetçiye veriliyor. Ben de buradan soruyorum; kim bu tek siyasetçi? Şimdi belli ki raporu hazırlayanlar bilgiye sahipler, o siyasetçiyi de biliyorlar” dedi.

Yanardağ, programda “Kim bu siyasetçi” sorusunu da sordu.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.