BİM’deki kıymanın içinden çıkana inanamayacaksınız

BİM’deki kıymanın içinden çıkana inanamayacaksınız

BİM marketlerde satılan Emin Et markasına ait etlerin paketlerinde bulunan bilgilere göre dana kıyma, BİM A.Ş. adına Namet Gıda Sanayi Tic. A.Ş. tarafından üretiliyor.

PatronlarDünyası’ndan aktarılan bilgilere göre; Yapay et tartışmalarına bir yenisi de BİM’den geldi. BİM marketten aldığı et kıymayı suda yıkayan vatandaş etin renginin açıldığını görünce aynı testi bir kez de kameralar karşısına gerçekleştirdi.

BİM’de satılan marka olduğu bilinen kıymayı kameralar karşısına açan vatandaş kıymayı suda yıkamaya başladı. Kıymanın yıkandıkça renginin açıldığı görüldü. İlk hali ve sudan geçirilmiş hali izleyenleri de şaşırttı.

Görüntüleri izleyen ve videoyu paylaşan sosyal medya kullanıcısı “Yapay et, ihanet” notuyla videoyu paylaştı.

NAMET’TEN AÇIKLAMA

Daha önce de çıkan iddialar üzerine Namet’ten açıklama yapılmıştı.

Namet merkez fabrikasında çalışan bir gıda mühendisi, söz konusu dana kıymada herhangi bir renklendirici kullanımının olmadığı, zaten olsa bile bunun analizle çok kolay bir biçimde ortaya çıkabileceğini ifade etti.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.