Beşiktaş’tan Transfer Atağı

Beşiktaş’tan Transfer Atağı

Yeni sezon hazırlıklarına erkenden başlayan takımlardan biri olan Beşiktaş, hem iç hem de dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfer çalışmaları kapsamında listesine 2 önemli ismi alan Beşiktaş ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 1xbet haberlerine göre ön libero pozisyonunda görev yapan ve Hajduk Split takımında forma giyen Hamza Barry, Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunuyor. 1xbet

 

Beşiktaş Kaleci Transfer Edecek

Öte yandan kaleci takviyesi de yapmayı planlayan Beşiktaş, PSV’nin tecrübeli file bekçisi Jeroen Zoet ile ilgileniyor. 1xbet giriş, yeni sezonda kaleyi sağlama almak isteyen Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde tecrübeli kaleci ile masaya oturacağı düşünülüyor.

Kartal’da Büyük Değişim

Sezonun sona ermesiyle birlikte birçok kişiyle yollarını ayıracak olan Beşiktaş’ta yeni sezon kadro planlaması yapılmaya başlandı. 1xbet giriş, kiralık oyuncuların takımdan ayrılacak olması ve bazı oyuncularının sözleşmelerinin bitecek olması nedeniyle transfer çalışmalarına hız verildi.

Gökhan, Atiba ve Caner gibi önemli oyuncularını kaybedecek olan Beşiktaş, kadro planlamasını erken yaparak sıkıntı çekmek istemiyor. 1xbet giriş, kontratı bitecek oyuncularla ilgili henüz net bir karar alınmadığı öğrenildi.

Beşiktaş Transfere Hızlı Başlayacak

Karius’un takımdan ayrılmasının ardından kaleci pozisyonunda eksiğin oluşması ve sezon sonu takımdan ayrılacak oyuncuların netleşmesiyle birlikte transfer çalışmaları başladı. 1xbet giriş, kiralık oyuncuların da sözleşmesinin bitecek olmasıyla birlikte yeni oyuncu arayışlarına başlayan yönetim şimdiden 2 oyuncuyla görüşmeye başladı.

Kaleci Transferi Gerçekleşebilir

Beşiktaş’ta transfer çalışmalarını yöneten Erdal Torunoğulları, Hamza Barry ve Jeroen Zoet ile görüşme yapmak için çalışmalara başladı. 1xbet, iki oyuncunun da Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.