Beşiktaş Gençlerbirliği maçı Canlı Yayın/muhtemel 11’ler

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı Canlı Yayın/muhtemel 11’ler
Süper Lig‘in 17. haftasının açılış karşılaşmasında Beşiktaş sahasında Gençlerbirliği‘ni konuk edecek.
Ligde oynadığı son iki karşılaşmayı kaybeden Beşiktaş saha ve seyircisi önünde 2019’un son maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Gençlerbirliği ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına gelmesinin ardından yakaladığı iyi çıkışı zorlu deplasmanda da sürdürmek istiyor.
Gençlerbirliği ile Süper Lig’de oynadığı son 17 iç saha maçını kaybetmeyen Beşiktaş (12G 5B), Aralık 2000’den (0-3) bu yana evinde rakibine mağlup olmuyor. Beşiktaş ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçında da gol yiyen Gençlerbirliği, bu süreçte tek galibiyetini Ekim 2017’de Ankara’da aldı (3B 5M).
Evindeki son Süper Lig maçında Yeni Malatyaspor’a mağlup olan Beşiktaş, Nisan 2012’den bu yana iç sahada üst üste yenilgi almıyor. Deplasmanda çıktığı son Süper Lig maçında Fenerbahçe’ye yenilen Gençlerbirliği, bu sezon dış sahada üst üste iki mağlubiyet almadı.
Bu sezon skor avantajı yakaladığı sekiz Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Beşiktaş, öne geçtiği karşılaşmalarda rakibine puan vermeyen iki takımdan biri (Denizlispor; 6 maç). 2019/20 Süper Lig sezonunda oynadığı tüm deplasman maçlarında gol atan Gençlerbirliği, bu sezon Sivasspor’un (16) ardından dış sahada rakip fileleri en fazla havalandıran iki ekipten biri (15; Yeni Malatyaspor ile birlikte).
Bu sezon Süper Lig’de Beşiktaş ve Gençlerbirliği formalarıyla en fazla gol atan oyuncular bu karşılaşmada forma giyemeyecek: Burak Yılmaz (5) & Bogdan Stancu (11).
GÖZLER ONLARDA: Umut Nayir – Mats Seuntjens
Haftanın açılış karşılaşmasında gözler iki takımın golcülerinde olacak. Forma giydiği 9 maçta 4 gole imza atan Mehmet Umut Nayir, Burak Yılmaz’ın yokluğunda Beşiktaş’ın gol yollarındaki en büyük silahı olacak. Konuk ekip Gençlerbirliği’nde ise Hollandalı golcü Mats Seuntjens Süper Lig’de siftah yapmak için sahada olacak.
27 Aralık Cuma günü saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 1‘den naklen yayınlanacak.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.