Belediye başkanından manidar paylaşım. AKP’den istifa ettiği iddia edildi

Belediye başkanından manidar paylaşım. AKP’den istifa ettiği iddia edildi
Nevşehir’in AKP’li Belediye Başkanı Rasim Arı’nın AKP’den istifa ettiği iddia edilirken Arı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Arı’nın paylaştığı videoda AKP logosu ve bayrağı olmadığı görülürken fonda Gazapizm’in “Unutulacak dünler yaşanılacak günler var” şarkısının çaldığı duyuluyor.

Odatv’de yer alan habere göre, Nevşehir AKP teşkilatı ve önceki dönem ki AKP belediye başkanı ile sorunlar yaşayan ve birbirlerini yolsuzluk üzerinden hedefe koyan tarafların kavgası gündem olmuştu.

İddialara göre AKP, Belediye Başkanı Rasim Arı’nın parti çizgisine uymadığı gerekçesiyle “Sağlık sorunları” sebep gösterilerek istifa etmesi istendi.

Bu tutum karşısından Belediye Başkanlığından değil partisinden istifa eden Rasim Arı’nın şimdilik Bağımsız olarak başkanlığa devam edeceği ileri sürüldü.

Rasim Arı’nın ilerleyen zamanda istifasını açıklaması beklenirken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da dikkat çekti.

AKP bayrak, simge ve logosunun olmadığı bir video paylaşan Başkan Arı, “Ben bu şehre, bu şehrin her bir ferdine Gurban olurum…” diye yazdı. Videoda “Ben bu şehir için kendimi feda etmeye hazırım” diyen Arı’nın kullandığı şarkı da dikkat çekti.

Ünlü RAP’çi Gazapizm’in “Unutulacak Dünler” şarkısını videoya ekleyen Arı, “şarkıyla mesaj verdi” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.