Beklentilere Cevap Verebilmek yada Beklentileri Karşılayabilme

milli takım .,avrapa şampıyonası,yeniden yapılanma.beklentilere cevap

Beklentilere Cevap Verebilmek yada Beklentileri Karşılayabilme

Trabzonspor yönetimi kayıp geçen 2015- 2016 futbol sezonundan sonra gelecek yılın yapılanmasını şimdiden başlatmış görünüyor.Yönetimin teknik direktör işini şimdiden çözmesi olumlu ve başarılı bir adım olmuştur. Yani işe erken başlaması başarılı bir adım olarak değerlendirmektedir.

Her ne kadar Ersun Yanal ismine tam bir destek olmasa da yani bir birliktelik sağlanmasada, bir kısım taraftarın destek olup sahip çıkmasına rağmen (yani olumlu baksada), bir kısım taraftarın pek de sıcak bakmadığı bilinmektedir. Artık karar verildiğini göre bu konuyu daha uzatmamak kapatıp diğer konulara bakmak gerekir. (Tabii ki bir başarısızlık söz konusu olduğunda bu konuyu tekrar ısıtıp gündeme getirenler olacaktır).Saha başarısı olduğu müddetçe elbetteki konu kapanmış olacak, gündeme bile gelmeyecektir.

Bundan sonra umarız ki yönetimin kendi öz değerlerini harcamadan istenilen,beklenilen gençleştirme operasyonunu gerçekleştirmesidir. Genç, hızlı ,yetenekleri olan, başarıya aç, başarıya susamış oyuncu kadrosu kurulması. Taraftarları rahatlatacak, taraftarına bir oh be dedirtebilecek bir takım kurulması beklentiden ziyade artık zorunluluk haline gelmiştir.

Alınacak bu oyuncuların nokta atışlı olması elzemdir.Aynı zamanda alınan oyuncularla elde var olan oyuncular bir birliktelik oluşturmalı doku uyumu da sağlamalıdır.Takımda bütünlük sağlanabilmesi adına eskilerle yeniler arasında elektriksel iletişim sağlanmalı ve aynı manyetik alanın içerisinde bulunması gerekir.

Bu seneki Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş takımını, yönetim, teknik ekip, sporcu ve taraftarlarını tebrik ediyoruz Hiçbir şüphe ve şaibeye mahal bırakmadan,herhangi bir tereddütün dahi olmadığı, tertemiz alnının akıyla kazandığı; şampiyonluktan dolayı onları kutluyoruz.

Taraflı tarafsız herkesin ittifakla kabul ettiği, ligin en iyi futbol oyunu oynayarak kazandığı şampiyonluğu sonuna kadar hak ederek elde etmiştir.

Burada bir parantez Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneşe açmamız gerekiyor. Gerek Trabzonspor’da gerek Bursaspor’da ve gerekse Beşiktaş takımlarında görev yaptığı dönemlerde verdiği demeçlerdeki ince mesajları ile topluma sunduğu olumlu ve yapıcı yönlendirme ve uyarılarıyla örnek şahsiyet görüntüsü vermiştir.

Ayrıca Trabzonspor’un çalıştırırken Fatih Tekke, Şota ve de Burak Yılmaz gibi gol krallarını çıkarmıştır. Bursa’da ve Beşiktaş’ta da görev yaptığı esnada gol krallarını da yine Şenol Güneş’in takımları çıkarmıştır. Tıpkı bu sene Süper ligde Mario Gomez’in gol kralı olması gibi.Gerek verdiği uyarıcı anlamlı mesajlar,gerek oynattığı ofansif pozitif futbol ve gerekse çalıştırdığı takımlar da gol kralı çıkarmadaki becerisi hanesine yazılacak önemli başarılar olduğundan hakkını teslim etmek gerekir.

Güzellikler ve İyi niyetler adına,lig üçüncülüğünü kazanan Konya spor; sahasın da şampiyon Beşiktaşı karşılama manzaraları alkışa değer manzaralardı. Konya spor; Beşiktaş’ın şampiyonluğunu gerek sahaya çıkışında alkışlarla karşılaması, gerekse türbinlerde pankart açarak kutlaması centilmenliğini önemsiyor ve alkışlıyoruz.Aynı anlayış ve güzelliklerin diğer takımlarımıza da yansımasını umuyor ve böyle güzellikler gösterme azmindeki bütün takımlarımızı şimdiden kutluyoruz.

NOT: Avrupa şampiyonluğuna katılacak olan milli takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

Ömer Faruk ŞENTÜRK( omerfaruk.senturk@bedirhaber.com )

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.