Balıklı Rum Hastanesi’nde Hollywood sahnelerini aratmayan görüntüler. Meğer talimat beklememişler

Balıklı Rum Hastanesi’nde Hollywood sahnelerini aratmayan görüntüler. Meğer talimat beklememişler

İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde bulunan Yaşlı Bakımevi’nde 4 Ağustos’ta yangın çıkmış, çatıda başlayan yangın, büyük bir alana yayılırken, bina ise dumanla dolmuştu. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada 104 hastanın başka hastanelere sevk edildiğini, yangında ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Balıklı Rum Hastanesi’ndeki yangınla ilgili soruşturma başlattığını duyuruldu. Soruşturma kapsamında, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA SONDÜRÜLDÜ”

Yangının ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın Yüksek Askeri Şura kararlarını açıkladığı basın toplantısındaki ifadeleri dikkat çekti.

Kalın, “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla olaya müdahale edildi. Valiliğimiz İçişleri Bakanlığımız yangını kontrol altına aldılar” dedi.

Kalın’ın  ifadelerine İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yanıt geldi. İBB İtfaiyesinin yanan binanın içerisinden alevlere müdahale anlarına ait görüntüleri paylaşan İBB Genel Sekreteri Murat Yazıcı, “İBB İtfaiyesi’nin kahraman neferleri, Balıklı Rum Hastanesi yangınında yine ‘önce can’demiş, hastaların tahliyesi için risk almış, olağanüstü çaba harcayarak bu elim vakanın kimsenin zarar görmeden atlatılmasını sağlamıştır. İçeride yaşananlardan bir enstantane paylaşıyorum” diyerek o görüntüleri yayınladı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.