Bakan Koca açıkladı: Korona virüsten can kaybı 44’e yükseldi

Bakan Koca açıkladı: Korona virüsten can kaybı 44’e yükseldi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte korona virüs nedeniyle 7 hastanın daha hayatını kaybettiğini açıkladı. Türkiye’de korona virüste can kaybı 44’e yükseldi.

Korona virüste can kaybı artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de korona virüs nedeniyle son 24 saatte 7 vatandaşın daha yaşamını yitirdiğini açıkladı. Bakan Koca, ayrıca yaptığı açıklamada 343 yeni vakanın tespit edildiği bilgisini verdi.

“ALDIĞIMIZ TEDBİRLER KADAR GÜÇLÜYÜZ”

Bakan Koca, ”Kaç kişi? 195 ülkede her gün bu soruluyor. Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. Son 24 saatte toplam 3952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri koah hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz” açıklamasında bulundu.

11 Mart’tan bu yana korona virüs nedeniyle 44 kişi yaşamını yitirirken korona virüs salgınında vaka sayısı 1872 oldu.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.