Azgın azınlıktan ‘din eğitimi’ rahatsızlığı

Azgın azınlıktan ‘din eğitimi’ rahatsızlığı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliğiyle “2023 Eğitim Vizyonu” kapsamında, ailelerin isteği ve valiliğin onayıyla Yalova’daki anaokullarında açılan Dini Eğitim Sınıfları, azgın azınlığı ve solak medyayı rahatsız etti.

Yeni nesle dini aşılamak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet işleri Başkanlığı işbirliği ile 4-6 yaş grubundaki çocuklar için 12-18 kişilik sınıflar oluşturulması ve haftada 6 saat süren eğitimlerin müftülük tarafından belirlenen eğitimcilerle sürdürülmesi planlanlanmıştı. Yalova’da ailelerin yoğun talebi üzerine ise “Dinimi Seviyorum, Öğreniyorum” sloganı ile anaokul öğrencilerine dini eğitim resmen başladı.

Karanlık Oda, projeye gölge düşürme çabasında!

Her fırsatta din adamlarına saldıran, İmam Hatip düşmanlığı yapan azgın azınlık ile sol medya organları, çocukların din öğrenmesi amacıyla hayata geçen projeye de karşı çıktı. Solak medya, yaptığı haberlerle çocuklara din eğitiminin verilmesini kötü bir şeymiş gibi lanse ederken, Yalova İl Müftülüğü kaynakları ise, karanlık Oda TV’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na baskı kurduğunu, ailelerin yoğun talebi üzerine Yalova Valiliği’nin onayladığı projeye gölge düşürmeye çalıştığını belirtti.

Korkuları dindar nesil!

Batı’nın sapkın uygulamalarını destekleyen, gitgide batılılaşarak dindar bir neslin yetişmesinden korkan İslam düşmanı “Sol”aklar da, sosyal medyada bir araya gelerek, “Arapça eğitime hayır” hashtagiyle söz konusu projeyi kötülemeye başladı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.