Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’den A Haber’e ters köşe!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’den A Haber’e ters köşe!

A Haber muhabiri Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e, “Ateşkesin uygulandığı günden tarihten itibaren özellikle Erivan’ın  Havalimanına Rusya’dan, İran’ın kargo uçaklarıyla sürekli füzeler gönderiliyor. Bu şekilde aslında bir suç işleniyor. Bu noktada özellikle İran Cumhurbaşkanı Ruhaniyle de görüştünüz sınır kapısının kapatılması noktasında, Rusyayla da görüştünüz. Füzelerin gönderilmesi ile ilgili ne söylemek istersiniz İran ve Rusya’ya?” sorusunu sordu. Ancak Aliyev’in verdiği yanıt ise şaşırttı.

‘TEŞEKKÜR ETTİ’

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ise, “İranla ilgili, İran’dan Ermenistan’a silahların gönderilmesiyle ilgili bizde herhangi bir malumat yoktur. Aksine İran ve Gürcistan, öz hava sahasını ve yollarını Ermenistan’a silaların taşınması için kapattı. Ve biz bu yüzden İran ve Gürcistan’a hükümetlerine teşekkürlerimizi bildiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

İşte o görüntüler:

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.