Ayrı mekanlarda aynı gaye için buluştular

Ayrı mekanlarda aynı gaye için buluştular

Tuşba İlçe Müftülüğünce hazırlanan, “Ayrı Mekânlarda Aynı Gaye İçin Buluşmak” isimli proje kapsamında, Kur’an kursu öğrencileri, çevrimiçi ortamda bir araya geliyor.

Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Yılmaz koordinesinde her hafta bir konu ve bir konukla dijital ortamda gerçekleştirilen buluşmalarda, pandemi nedeniyle kapanan Kur’an kurslarında eğitim gören kursiyerler buluşuyor.

Salgına karşı alınan tedbirler kapsamında eğitim faaliyetlerini uzaktan sürdüren Kurs Öğreticisi Yılmaz, her haftaya özel hazırladığı bir konu ve bir konukla öğrencileri bir araya getiriyor.

İnternet üzerinden gerçekleştirilen programlara yoğun katılım olduğunu belirten Kur’an Kursu Öğreticisi Yılmaz, “Bu proje; pandemi nedeniyle, evlerimizin, eğitimlerimizi sürdürdüğümüz kurslarımızın bir şubesi haline gelmesi, ayrıca daha önce kurslarımıza katıma imkânı bulamayan öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz bir platform haline gelmesi nedeniyle önemli bir projedir.” dedi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.