Ali Babacan’a iş dünyasından şok tepki!

Ali Babacan’a iş dünyasından şok tepki!

Yeniçağı’ın haberine göre Kurucusu olduğu AK Parti ile yaşadığı yol ayrımının ardından istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına yönelen Ali Babacan, bir taraftan da iş dünyası ile görüşmelerini sürdürüyor. Ancak iş çevreleri ile yapılan görüşmelerde, bazı iş adamlarının Ali Babacan’ı eleştirdiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, bazı iş adamları, yaşanılan ekonomik krizin nedenlerinden biri olarak Ali Babacan’ın izlediği ekonomi politikalarını da sorumlu tutuyor. Yapılan görüşmelerde iş adamlarının söz konusu tepkisini Ali Babacan’a aktardığı belirtilirken, eleştirilerin 2008 krizinin ardından Türkiye’yi borç krizine sürükleyen uygulamalar ve döviz geliri olmayan firmalara döviz kredisi kullanma yasağının kaldırılması üzerinde yoğunlaştığı belirtildi.

 

Babacan ders çıkarmamış”

İsmini vermeyen iş adamı, “Babacan döneminde ihracatın lokomotifi olan firmalar ve fabrikalar battı. Sayın Babacan’ın sıcak para ile borç ile ekonominin rayında gideceğini düşünmekten başka bir özelliği yok. Kendisi ile yaptığımız görüşmede de bakanlık dönemindeki ekonomik yaklaşımının değişmediğini, ders çıkarmadığını gördüm.” dedi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.