Ali Babacan Ayasofya için ‘hayırlı olsun’ dedi ve ekledi: ‘Umarım sonuçlarını hesap etmişlerdir’

Ali Babacan Ayasofya için ‘hayırlı olsun’ dedi ve ekledi: ‘Umarım sonuçlarını hesap etmişlerdir’
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ayasofya’nın ibadethaneye dönüştürülmesiyle ilgili olarak temkinli konuştu. Babacan, ‘Sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali BabacanAyasofya‘nın ibadete açılması konusunda, “Yöneticilerin içerideki ve dışarıdaki yansımalarını, sonuçlarını hesap ederek bu kararı aldıklarını ümit ediyorum. Sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Ayasofya’nın ibadete açılmasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Babacan, parti genel merkezinde bir araya geldiği gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasının ardından Babacan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“SONUÇLARINI GÖRECEĞİZ”

Bir gazetecinin “Uluslararası arenada Ayasofya‘nın ibadete açılmasının ne gibi yansımaları olabilir?” sorusu üzerine Babacan, “Yöneticilerin içerideki ve dışarıdaki yansımalarını, sonuçlarını hesap ederek bu kararı aldıklarını ümit ediyorum. Sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Ayasofya’nın ibadete açılmasının hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

İktidarın bütün açıklamalarını “tutarsız” olarak nitelendiren Babacan, “Yönetimin en büyük sorunu, Ayasofya konusundan bağımsız söylüyorum, tutarsızlık, her konuda.” değerlendirmesini yaptı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.