Akit yazarı Ali Erkan Kavaklı: AK Parti başarısız, motoru tamir edemediler

Akit yazarı Ali Erkan Kavaklı: AK Parti başarısız, motoru tamir edemediler
Yeni Akit yazarı Ali Erkan Kavaklı, AKP’nin kültür sanat ve eğitim alanlarında başarısız olduğunu söyledi ve “Eğitim fakültelerindeki derslerin medeniyetimizle alakası yok, hatta düşman” dedi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Erkan Kavaklı, “Ak Parti, Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi eğitim ve kültür alanında başarısız. Ak Parti hükümetleri, bugüne kadar eğitim arabasının kaportasını tamir etti, fren balatalarını yeniledi, pasta cila yaptırdı, motora dokunmadı.” görüşünü savundu.

Kavaklı, “Eğitim fakültelerinde okutulan dersler, öğretilen metot ve teknikler Batı’yı örnek alıyor. Bizim kültür ve medeniyetimizle alakası yok, hatta düşman.” düşüncesini dile getirdi.

Kavaklı, “Ak Parti, eğitim ve kültür alanında başarılı olmak için Akif’in tarif ettiği öğretmenler yetiştirmeli. Geç kalındı, daha fazla gecikirsek Kuzey Kıbrıs’a döneriz.” ifadesini kullandı.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.