Akdeniz, Karadeniz, Marmara Popüler Bungalovlar

Akdeniz, Karadeniz, Marmara Popüler Bungalovlar

Bolu’da popüler bungalov evleri arasında habitat mesire bungalov’u tercih edilebilir. Masalsı dizaynı ile konaklamada farklı bir dönemi başlatıyor. Yaz ve kış rahatlıkla tercih edilebiliyor. Rotayı biraz daha Akdeniz’e çevirdiğinizde Antalya’daki Olimpos bungalov evlerini ziyaret edebilirsiniz. Bu evlerin olduğu alanda çadır kurma özelliği de bulunuyor. Olimpos’un hiç el değmemiş yerlerini keşfederek cazip doğa manzaralarından faydalanılabilir. İki kişilik oda tasarımları yarım pansiyon şeklinde tesis alanları ile de dikkat çeken bir bölgedir. Karadeniz’in sert dalgalarından hissedileceği daha çok kışın kar manzarasını şömine karşısında geçirmek isteyenler için Ordu çambaşı yaylasında bulunan bungalovlar tercih ediliyor. Özel ahşap bungalovlar doğa ile iç içe olabilmeyi kolaylaştırıyor. Önceden rezervasyon oluşturularak özel zamanları kıymetli hale getirmek mümkün oluyor. İstanbul’un yakınında yer alan bungalovlar arasında Sapanca başta olmak üzere havuzlu bungalov seçeneği Bolu, Şile ve Ağva bungalovları ile keşfedilebilir. Bu seçenekler uzun süredir ailelerinde tercih ettiği en popüler olanlarıdır.

 

 

Uygun Bungalovu Bulabilmek

 

Bungalov evler tek katlı ya da 1,5 katlı olarak müstakil şekilde inşa ediliyor. Orman içlerinde oluşturulan tasarım kamp yapmayı sevenler için hemen ayak uydurulabilir bir ortam oluşturur. Ahşap yapısı, özel çatı katı alanının bulunması tercih sebepleri arasında yer alıyor. Geniş bir alana çok katlı ev tipi özelliğinde tasarlanmış bungalovlar eğimli bir çatı yapısına sahiptir. Bungalovların teras alanı dışarıya açılan bir verandası bulunur. Az alana daha çok eşya sığdırabilmek hedefiyle klasik ev yapılarından daha farklıdır. Maliyeti az ve doğa ile uyumlu bir yapısı bulunur. Bungalov ev tipleri genellikle kısa süreli konaklamalarda tercih edilir. Fiyatları tatil dönemlerinde farklılaşmakla beraber yaz ve kış mevsimine özel değişiklik gösterir.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.