38,8127$% 0.01
43,8240€% 0.2
52,0129£% 0.18
4.101,85%1,80
3.288,23%1,83
9.514,01%-1,60
İzmir’de daha önce Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Ege Bölge Temcilciliği yapan 2012 yılında AK Parti’ye geçen, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Azad Fazla’ya cumartesi günü kendisine ulaşamayan arkadaşları, Buca İlçesi’ndeki evininin kapısını çilingirle açtırarak içeri girdi.
EVİNİN KORİDORUNDA ÖLÜ BULUNDU
Fazla, koridorda ölü olarak bulundu. Şeker hastası olduğu belirtilen Azad Fazla’nın, kilolarını kontrol altına almak için bir yıl önce tüp mide ameliyatı olup, 20 kilo zayıfladığı kaydedildi.
ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ, BABASINA ACI HABER HENÜZ SÖYLENEMEDİ
Eşinden boşanan 2 çocuk babası Fazla, yalnız yaşıyordu. Acı haberi duyan annesi sinir krizi geçirirken, öldüğünün henüz babasına söylenemediği belirtildi. Almanya’da olan kardeşi Lokman Fazla’nın gelmesi beklendiği için cenazesinin yarın toprağa verileceği bildirildi.
“SİYASETİN EN DOLU, EN RENKLİ KİŞİLERİNDEN BİRİYDİ”
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, yakın arkadaşı Azad Fazla için “Bana kalırsa siyasetin en dolu, en renkli kişiliklerinden biriydi. Arabasının bagajı kitap doludur, hep araştırır. Meclis tutanaklarını okur. Boşa konuşan bir adam değildi. Her lafı dolu, ağır, anlamlıydı” dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.