Abdürrahim Albayrak ilk kez paylaştı: İşte son hali!

Abdürrahim Albayrak ilk kez paylaştı: İşte son hali!
Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak Corona Virüs tedavisi sürerken ilk kez fotoğraf paylaştı. Albayrak’ın kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.

Abdürrahim Albayrak’tan Korona virüs tedavisi sonrası fotoğraflı ilk paylaşım geldi. Sarı-Kırmızılı takımın ikinci başkanı Korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından bir süre hastanede tedavi görmüş, durumunun olumlu devam etmesi nedeniyle taburcu olmuştu.

Tedavisine ofisinde devam edilen Albayrak’tan ilk kez fotoğraflı bir paylaşım geldi.  Twitter hesabından paylaşım yapan Albayrak “En ön cephedeki kahramanlarımız sevgili sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Albayrak’ın paylaştığı fotoğrafta 2 sağlık çalışanı ve oğlu Hikmet Albayrak da yer aldı. Hikmet Albayrak geçtiğmiiz günlerde, corona virüsten iyileştiğini açıklamıştı.

İşte Abdürrahim Albayrak’ın paylaştığı o fotoğraf:

albayrak-001.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.