ABD’li ünlü soul rock müzik sanatçısı Della Miles’den ilahi sürprizi

ABD’li ünlü soul rock müzik sanatçısı Della Miles’den ilahi sürprizi

ABD’li dünyaca ünlü vokalist Della Miles, Konya’da 10 Aralık’ta düzenlenecek Seb-i Arus Mevlana’nın 746’ncı Vuslat Yıl Dönümü anma törenine konuk sanatçı olarak katılıp, ilahi söyleyecek.

Bir yıl önce Türkiye’ye yerleşme kararı alan Della Miles Muğla’nın Dalyan ilçesinde çiftlik hayatı yaşamaya başlamıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı son olarak müslüman olduğunu duyurmuş ve büyük yankı uyandırmıştı. 10 ‘ta düzenlenecek Şeb-i Arus gecesinde sahne alacak olan ABD’li sanatçı söylediği ilahiyle dinleyenleri mest etti.

İLAHİ SÖYLEYECEK

Michael Jackson ve Whitney Houston ile birlikte uzun zaman aynı sahneyi paylaşan ABD’li soul rock sanatçısı, 10 Aralık 2019 tarihinde ‘da düzenlenecek Şeb-i Arus Mevlana’nın 746’ıncı Vuslat Yıldönümü Töreni’ne konuk sanatçı olarak katılacak. T.C. Konya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Uluslararası Mevlana Vakfı’nın davetlisi olarak Konuya’ya gidecek olan Della Miles, 10 Aralık Salı günü saat 14.00’da Konya Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled salonunda hoşgörü, barış ve kardeşlik için ilahi söyleyecek.

 

“BU BENİM RUHANİ VE MİSTİK YANIM”

Türkiye aşığı olduğunu her fırsatta dile getiren ve Barış Pınarı Harekatı’nda Şanlıurfa Akçakale sınırına gidip Mehmetçiğe olan desteğini de gösteren Della Miles, “Ben Türkiye aşığıyım. Bu ülkenin her köşesi cennet. İnsanları mükemmel ve maneviyatta da büyük hazineleri var. Bu hazinelerden birisi de Mevlana ve onun felsefesidir. İşte bu felsefe ve inanç beni mistik müzikle buluşturdu. İlahi söylemek benim ruhani ve mistik yanım. Bunu tüm dünya ile paylaşmak istedim. Soul rock müzik ise benim vazgeçemeyeceğim sanatım. Mistik bir paylaşımla 10 Aralık’ta bir sürpriz yapacağım, soul rock konserlerimse hız kesmeden devam edecek” dedi.

ÇALIŞMALARA GEÇEN YIL BAŞLAMIŞTI

Geçtiğimiz yıl müslüman olan ABD’li ünlü sanatçı Della Miles, Eylül ayında Konya’ya gitmiş ve burada ilahi çalışmalarına başlamıştı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.