4-6 Yaş Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği

4-6 Yaş Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği

İskenderun İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, 4-6 Yaş Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği’nde bir araya geldi.

Etkinlikte öğrencilere ve ailelerine hitap eden İskenderun Müftüsü Osman Şekerci; “Yavrularımızın Allah’ın huzurunda Allah’a secde etmeleri çok önemli, biz yavrularımızı sadece Allah’a kul olma bilinci ile yetiştirmeliyiz. Allah’a kul olanlar sadece Allah’a secde ederler.” dedi.

Sonrasında miniklerin de katılımıyla cemaat halinde kılınan namazın ardından çocukların okuduğu salavat ve surelerle devam eden etkinlik, öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

Programın sonunda İlçe Müftülüğünce minik öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

İskenderun Nihal Atakaş Camii’nde gerçekleştirilen 4-6 Yaş Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği’ne İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.