2020 Yılı Öğretmen ve Çocuk Gelişimcisi Alımı Sınavı

2020 Yılı Öğretmen ve Çocuk Gelişimcisi Alımı Sınavı

Açılan sınav sonucu sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar için sınav giriş belgeleri yayınlandı.

Başkanlığın resmi inernet sayfasından yapılan duyuruya göre adaylar, Sınav Giriş Belgesini (https://sinav.diyanet.gov.tr) adresinden alabilecek.

Duyuruda, sözlü sınava katılacak adayların, başta ülkemiz olmak üzere bulundukları ülkelerin salgına karşı almış oldukları bütün tedbirleri dikkate alarak belirtilen sınav tarihinde ve sınav merkezinde hazır bulunmaları istendi.

Adaylar, sınava gelirken Sınav Giriş Belgesini ve T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı/kimlik kartı, pasaport) birini yanlarında bulundurması zorunlu tutuldu.

Yapılan duyuruda, Sınav Giriş Belgesinde “SÖZLÜ SINAV SIRASI” ilk 15’te yer alan adaylar öğleden önce, diğer adaylar öğleden sonra sınava alınacağı bildirildi.

Öğleden önce sınava girecek adayların saat 09.30’da, öğleden sonra gireceklerin ise 14.00’te belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde hazır bulunması gerekiyor.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.